442798
442798
442798
442798
442798

Pjevačica Magazina zavirila u gaćice tamnoputog mladića! Svidjelo joj se?

  • , 09.07.2016., 15:55
  • Autor:
  • komentara

Andrea Šušnjara nije se libila objaviti provokativnu fotografiju na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Andrea Šušnjara (FOTO: Hrvoje Krolo)
Andrea Šušnjara (FOTO: Hrvoje Krolo)

Pjevačica Magazina, Andrea Šušnjara, slikala se s bivšim misterom Hrvatske, Antoniom Šincekom. Ništa to ne bi bilo čudno da mister ne stoji iza nje i istovremeno mu netko gleda što ima u gaćama. Je li Andrea znala da se to događa, ne znamo, ali ako ništa drugo zavirila je i ona nakon što je pogledala fotografiju.

Andrea se sinoć zabavljala u Makarskoj u jednom klubu, a Antonio je bio jedan od mnogobrojnih frajera koji su se željeli družiti sa simpatičnom Andreom.

Andrea Šušnjara (FOTO: Facebook)

Budući da znamo da Andrea nosi epitet 'vrckava' možda je sve ovo baš ona izrežirala. Možda ju je prizor ispod bijelih gaćica toliko oduševio (ili možda nasmijao) da je to morala podijeliti na društvenim mrežama.

Andrea Šušnjara (FOTO: Hrvoje Krolo)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se