Zajednička suradnja

Ljepotice udružile snage za sportsku kolekciju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dvije ljepotice udružile su snage i stvorile nešto sasvim posebno!

Splitska dizajnerica Anamarija Asanović koja trenutačno uspješno radi i živi u Istanbulu, udružila je snage s odbojakšicom Vesnom Jelić i s njom osmislila sportsku liniju odjeće.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović Velika fotogalerija! Posljednja sunčana subota izmamila je brojne poznate u centar metropole, neka lica na zagrebačkoj špici nismo očekivali!

Anamarija Asanović i Vesna Jelić udružile snage za sportsku kolekciju

Brand 82 SCORE 88 namijenjem je košarkašima, sportašima bilo profesionalnim bilo amaterskim i svim drugim ljudima koji teže sportskom - casual stilu. Ime proizlazi iz sportskog rezultata, kako u životu tako i u sportu nekada dobiješ a nekada izgubiš. Imenu su dodale godine rođenja i tako je nastao 82SCORE88.

Prva mini linija donosi sportske majice, hoodie s kapuljačama na patent ili bez a na svaki odjevni predmet otisnut je i logo branda u crnim, sivim, plavim i crvenim bojama. Upravo su Anamarija i Vesna pozirale su za svoju prvu kolekciju.

O suradnji s Vesnom, životu u Istanbulu, povezanosti s obitelji i svojim brojnim tetovažama, pogledajte u prilogu In Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene