444545
444545
444545
444545
444545

PAR DANA NAKON VJENČANJA Što prvo vidite na fotografiji?

  • , 26.07.2016., 13:26
  • Autor:
  • komentara

Samo nekoliko dana nakon vjenčanja nova je fotografija na Instagramu privukla pažnju.

 
 
 
 
Ana Ivanović (Foto: Instagram)
Ana Ivanović (Foto: Instagram)

Ana Ivanović i Bastijan Schweinsteiger prije nekoliko su dana imali svoje vjenčanje iz snova i obećali si vječnu ljubav. No, samo nekoliko dana nakon vjenčanja nova je fotografija na Instagramu privukla pažnju.

Što prvo primijetite?

Pročitajte i kako je srpski voditelj uvrijedio Anu Ivanović.

 

 

Outdoor training. My favourite way to push my fitness goals! #Fitness #AnaHealthyLiving #Nature

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

Niti Ana niti Bastijan ne nose svoje vjenčano prstenje. Naravno da su već krenule razne teorije zavjere, ali logično objašnjenje glasi da su oboje vrhunski sportaši koji ne mogu vježbati s prstenom koji im samo smeta.

 

 

Workout!

A photo posted by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on

 

Naravno da je prsten važna komponenta pri sklapanju braka, ali to nikako nije dokaz ljubavi. Zato – Ana i Bastijane samo vi trenirajte bez prstena i gradite svoje uspješne karijere.
 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se