Tek joj je 17

SLAVA I NOVAC NISU JE UPLAŠILI - mlada zvijezda i dalje koristi javni prijevoz

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alina Boz jedna je od mladih glumica koja u posljednje vrijeme plijeni pozornost gledatelja. Za potrebe svoje posljednje uloge, kosu je ošišala na nulu, zbog čega je dospjela na naslovnice. Alina misli da je da su novine pretjerale, ali i to da nema potrebe da kao glumica preispituje redateljeve zahtjeve.

Ona je vrlo lijepa. Tek joj je sedamnaest godina, ali iznimno je zrela. Očito je da joj slava koju je stekla u popularnoj seriji Tuđi život, nije udarila u glavu. Čini se da se to neće ni dogoditi s obzirom na to da je vrlo prizemna. Rodila se i odrasla je u Rusiji. Iako većinu slobodnog vremena provodi na snimanju serije, odlična je učenica. Povrh toga Alina je velika ljubiteljica životinja. Nakon dramatične posljednje epizode serije Tuđi život, razgovarali smo s Alinom Boz koja u seriji glumi Hazal.

Pogledaj i ovo showbuzz HUMEJRA AKBAJ ZVIJEZDA SERIJE 'TUĐI ŽIVOT' 'Samo želim da me se ostavi na miru'

Iznenada si ušla u naše živote. Ne čini se da ćeš tako brzo otići. Tko je Alina?

'Rodila sam se u Rusiji. Moja majka je Ruskinja. Sa sedam godina došla sam u Tursku i krenula u školu'.

Kakvo je bilo vaše djetinjstvo u Rusiji?

'Bilo bi bolje da to pitate moju majku. (smije se) Bila sam kao i sva druga djeca. Odrasla sam u malome gradiću. Imala sam dvije prijateljice s kojima bih se verala po drveću i brala jabuke koje smo poslije prodavali'.

Ona je divna. Posve je drukčija!

'Majka je bila u Moskvi, a ja sam živjela s djedom i bakom. Moji najbolji prijatelji uvijek su bili djeca majčinih prijateljica. Sve prijateljice moje majke rodile su mušku djecu! Ja sam bila jedina djevojčica u društvu. Nisam željela odskakati od dječaka pa sam radila sve što su i oni radili. Penjala sam se po drveću i odjevena plivala u potoku. Jednog je dana bilo jako vruće. U to sam vrijeme imala šest godina. Prijatelji su predložili da odemo do potoka. Nismo planirali nikakve nepodopštine, ali u potok smo prvo gurnuli svoje bicikle, a poslije smo i sami ušli u njega'.

Jesu li te slava i novac uplašili?

'Nisu me uplašili s obzirom na to da se ništa u mome životu nije promijenilo. Maloljetna sam pa ne mogu voziti automobil. I dalje se vozim javnim prijevozom. Ljudi se iznenade kad me vide u autobusu, ali moj život nastavlja se kao prije. I dalje pišem zadaće, imam iste obveze i sama pospremam svoju sobu'.

Kakvi su tvoji planovi? Namjeravaš li se nastaviti baviti glumom?

'Zapravo, s glumom sam se prvi put susrela u kazalištu. U Rusiji me djed stalno vodio na kazališne predstave. Nakon što sam se doselila u Tursku, počela sam se zanimati za ples. Međutim, majka je znala koliko volim kazališta pa me odvela na tečaj glume u kazalište. U to vrijeme imala sam 9 ili 10 godina i još nisam razmišljala o glumi i televiziji. Baš sam nedavno razmišljala o tome kako sam se odlučila baviti glumom. U početku sam odlazila na snimanja za razne časopise. Uslijedile su audicije, ali nikad me ne bi izabrali. Ondje sam se uvijek susretala s puno djece. Polako sam počela dobivati uloge u reklamama. Jednoga dana iznenadila me ponuda da glumim u seriji Tuđi život. U tome sam trenutku shvatila čime se želim baviti. Nikad mi ne bi palo na pamet da ću glumiti u takvoj seriji. Ovo je prvi takav projekt, a nastavak moje karijere ne ovisi samo o meni. Prije svega potreban mi je dobar plan. Trenutačno pohađam srednju zrakoplovnu školu. Nakon mature upisat ću srodni fakultet. Imam puno mogućnosti', rekla je Alina.



 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene