Otac je napustio...

SRPSKA PEPELJUGA Odrasla u bijedi, a danas ljubi Breninog posinka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada Aleksandra Prijović ljubi posinka Lepe Brene. Srpski mediji su jako zainteresirani za nju, pa izviru detalji o njenom životu.

Filip Živojinović, posinak Lepe Brene, zaljubio se preko ušiju u mladu pjevačicu Aleksandru Prijović. Lijepa, a sirota - reklo bi se. Danas je Aleksandra nadolazeća glazbena zvijezda u Srbiji te djevojka jednog od najimućnijih tamošnjih mladića.

Pogledaj i ovo Aleksandra Prijović Što kažete na ovo? Novu pjesmu Aleksandre Prijović u jednom danu poslušalo je više od pola milijuna ljudi: "Jedem doručak i plačem, kunem vam se!"

Budući da se nalazi u fokusu interesa srpskih medija, tabloid Blic Puls potrudio se saznati ponešto o njezinom djetinjstvu. A ono je bilo sve samo ne idilično. Aleksandra je odrasla u teškom siromaštvu. O svemu je za Blic progovorio njezin djed.

Otkrio je tako da je Aleksandru i njezinu majku otac napustio dok je bila beba te da nije uspjela završiti ni srednju školu. Talentiranu djevojku teško je uzdržavala majka, koja je pjevala po kafanama, dok joj je djed bio u zatvoru zbog ubojstva. Danas Aleksandra uzdržava oca i plaća djedove dugove. Život za nju, čini se, ipak ima drugi plan jer je u zgodnom Filipu našla sve. I ljubav, i zaštitu, i novac. A voli je i Brena - što joj više treba? Što reći, čini se da Srbija ima pravu Pepeljugu.

 

 

Moja ljubav najlepsa

A photo posted by @aleksandraprijovic on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene