ostala bez teksta

Slovenac oduševio Severinu! Ušuljao joj se u garderobu i pokazao što zna

Severina, Aleksander Štulc (FOTO: Screenshot/YouTube) Severina, Aleksander Štulc (FOTO: Screenshot/YouTube) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina, Aleksander Štulc (FOTO: Screenshot/YouTube) Galerija

U talent Aleksandera Štulca prva se uvjerila Severina.

Talentirani Aleksander Štulc svojim mađioničarskim trikovima na pozornici Supertalenta oduševio je baš sve. Maja, Janko, Davor i Martina ostali su u nevjerici nakon njegove točke, a ništa manje oduševljena nije bila ni Severina. S popularnom pjevačicom Aleksander se susreo prije jednog njezinog koncerta u Sloveniji.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Neposredno prije nastupa mladi mađioničar Severini je u garderobi pokazao trik s kartama i našu pjevačicu ostavio bez teksta. Snimka njihovog susreta nastala prije nešto više od dvije godine, a do sada je pregledana više od 80.000 puta. Svoj talent cijeloj Hrvatskoj Aleksander će pokazati još jednom i to već ove nedjelje kada će novim trikom pokušati izboriti ulazak u finale Supertalenta. Mi mu držimo fige da u tome i uspije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene