kruna i na noktima

Adele dobila odlikovanje za doprinos britanskoj glazbi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanska pjevačica moćnog glasa Adele sada je dobila i odlikovanje od samog princa Charlesa.

Bio je to veliki dan za slavnu britansku pjevačicu Adele kojoj se život potpuno promijenio nakon jednog prekida koji su je inspirirao za pjesme na uspješnom albumu '21'. Otada je sve krenulo na bolje, a osim što je Adele postigla veliki uspjeh, sretno se zaljubila u glazbenog producenta imenom Simon Konecki kojemu je i rodila sina Angela. 

Pogledaj i ovo Adele, Rich Paul i Kevin Hart - 2 Potvrdili bliski izvori Strani mediji raspisali se o velikoj novosti u vezi Adele, dosad se svaki put mudro izvukla na ovo pitanje!

Adele na crveni tepih nikad ne izlazi bez jedne stvari!

25-godišnja Adele dobila je odlikovanje Velike Britanije za doprinos u glazbi, a za tu je prigodu nosila haljinu Stelle McCartney čija je vrijednost skoro 10 tisuća kuna (945 funti) – osim toga, svoje kraljevski stajling upotpunila je s posebnom kraljevskom makinurom – dvije male krune sjajile su  se na njezinim kraljevskom plavim obojenim noktima.

Dok je dodatni sjaj dao ukras u kosi i veo koji je dao na otmjenosti prigodnoj za svečanost. Poznata po svojoj duhovitosti i zaraznom osmijehu, Adele lako osvaja sve pred sobom. 'Počašćena sam što sam prepoznata, to je jako ponosan trenutak za mene', rekla je Adele.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene