Od garaže do Europe

Dečki iz zagrebačke garaže lansirani na svjetsku pozornicu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni su mladi i talentirani. Osim što sviraju po Europi, dečki imaju vremena iza brojne druge aktivnosti - kako to sve stignu, pogledajte u VIDEU!

Achromatic Attic je alternative/garage rock bend iz Zagreba osnovan 2009. godine, a u trenutnom sastavu svira od travnja 2010. godine. Bend čine Dino (vokal i ritam gitara), Matt (prateći vokal i bas), Mislav (solo gitara) te Domo (prateći vokal i bubnjevi).

>> Dok svira Achromatic Attic svi su 'veseli, razdragani i glasni'


Ovaj bend, koji smo vam već u nekoliko navrata predstavili na portalu DNEVNIK.hr, nakon nekoliko godina napokon su uspjeli pobrati 'plodove svog rada'. Naime, dečki su dobili priliku svirati na jednom glazbenom festivalu u Birnimghamu s još nekoliko mladih bendova, a domaća publika će ih imati prilike vidjeti i ovog ljeta na INmusic glazbenom festivalu!

Pogledaj i ovo showbuzz Rock nije mrtav! Achromatic Attic: 'Kad narastu' zvučat će bolje i od Arctic Monkeysa

Upravo iz tih razloga, dečke smo posjetili u njihovoj zagrebačkoj garaži na Vrbiku gdje smo iz prve ruke vidjeli kako to izgleda glazbena proba, kako nastaju nove pjesme, ali i što susjedi misle o njihovom stvaranju 'buke' koje se svakodnevno događa u kvartu, što sve možete vidjeti i u našem videu!

I ne zaboravite, i sami se možete javiti na naš mail moj.report@novatv.hr i u sklopu Nove muzike dobiti priliku da publici predstavite svoju glazbu i autorske pjesme. Sretno!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene