Sin 50 Centa

'Nisam znao da mi je tata krcat lovom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izgleda kao veliki gangster, no kada je u pitanju njegov sinčić 50 Cent je prilično emotivan.

Slavni reper 50 Cent ima problematičnu prošlost, no prilično je emotivan kada je u pitanju njegov 16-mjesečni sinčić. 38-godišnji reper je na svojoj Facebook stranici objavio dvoje fotografije sina na koje je dodao i šaljive natpise.

Pogledaj i ovo 50 cent 17. listopada 2023. godine 50 Cent i Busta Rhymes u sklopu turneje "The Final Lap Tour" dolaze u Arenu Zagreb

50 Cent bivšoj srušio vrata, razbio stan i PRETUKAO JE!

'Nisam znao da mi je tata krcat lovom. Sviđa mi se ovo. Dovezite Bentley, idemo u park', napisao je 50 Cent. Izgleda kako je poznai reper sada i napokon javno priznao sina Sirea Jacksona kojeg je dobio s 26-godišnjom manekenkom Daphne Joy s kojom je u vezi od 2011.

Iako ga je ona prošlog ljeta prijavila policiji zbog obiteljskog nasilja, izgleda kako se par u međuvremenu pomirio. Daphne je povukla prijavu, a 50 Cent zbog toga nije izašao pred sud. Ovo nije i jedino dijete 50 Centa. Već ima 16-godišnjeg sina Marquisea (16) s bivšom djevojkom Shaniquom Tompkins koji ga je dječak inspirirao za uspjeh. S bivšom nije u tako dobrim odnosima jer ga je ona optužila kako zanemaruje sina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene