Bile i kod Bandića, Mamića...

20 ljepotica iz cijele Hrvatske u borbi za lentu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvadeset djevojaka iz cijele Hrvatske započele su sa pripremama za finalni izbor Miss Universe Hrvatske 2013. Koja je vaš favorit?

Izbor za Miss Universe Hrvatska održat će se u Zagrebu u petak 10. svibnja 2013. u Kristalnoj dvorani hotela Westin.

Pogledaj i ovo showbuzz Miss Universe Vitke noge koje su zaustavljale poglede na zagrebačkom aerodromu

Prema riječima direktorice produkcije Marije Kraljević djevojke su odradile snimanje za službeni katalog izbora, fotografiranje za internetske stranice i društvene mreže te osobne fotografije djevojaka, a snimile su i razglednice za službeno predstavljanje tijekom finala.

Nakon okupljanja u Zagrebu gdje je finalistice primio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pripreme su nastavljene u Istri, u hotelu Park Plaza Histria u Puli gdje su kandidatkinje imale pune ruke posla.

>> Prije 10 godina bila je Miss Universe - što danas radi?

Kome će aktualna Miss Universe Hrvatske Elizabeta Burg predati krunu i hoće li nova misica ponoviti njezin plasman u TOP 15 na svjetskom izboru predstoji nam vidjeti u finalu 10. svibnja u kojem će u zabavnom dijelu programa nastupiti Goran Karan i grupa Colonia.

Dvadeset kandidatkinja na finalnom izboru nositi će kupaće kostime Pletix, cocktail i večernje haljine američke kreatorice Sherri Hill, te cipele talijanskog kreatora Gimmia Baldinina.

Elizabeta Burg, lijepa hrvatska Miss Universe za 2012.godinu ove je godine bila jedna od favoritkinja izbora na kojem su sudjelovale 92 predstavnice iz cijelog svijeta ostvarivši zavidan rezultat plasmanom u top 15 najprestižnijeg izbora ljepote u svijetu.

MISS UNIVERSE® najprestižniji je izbor ljepote na svijetu, u vlasništvu Donalda Trumpa i televizijske kuće NBC, sa sjedištem u New Yorku, i jedan od najstarijih izbora ljepote na svijetu – ove godine slavi 62. godišnjicu, dok ćemo mi u Hrvatskoj odabrati svoju 17. predstavnicu za ovaj prestižni izbor, kojeg uživo ili putem snimke prenosi preko 180 TV kuća.

Aktualna MISS UNIVERSE® je Olivia Culpo iz SAD-a. Ona svoju godinu mandata živi u New Yorku, a osim ''odrađivanja'' crvenih tepiha i premijera, modnih revija i snimanja modnih kampanja, njena dužnost je suradnja sa mnogim humanitarnim organizacijama uključenim u borbu protiv širenja virusa HIV-a.

FINALISTICE IZBORA MISS UNIVERSE HRVATSKE 2013.:

1. Jasmina Beara, 25, Kaštel Lukšić
2. Anna Brana, 25, Zagreb
3. Sara Brkić, 19, Zagreb
4. Nina Bubanj, 22, Bjelovar
5. Sara Ćuzele Papata, 18, Zagreb
6. Melita Fabečić, 18, Zagreb
7. Danijela Josipović, 23, Osijek
8. Petra Josipović, 22, Pula
9. Samanta Karaula, 18, Vukovar
10. Alexsia Kokolo, 21, Tar
11. Klara Lovričić, 18, Rajić
12. Petra Mirna Melvan, 18, Kaštel Lukšić
13. Mia Milinović, 19, Zagreb
14. Ivana Premor, 22, Zlatar
15. Matea Radivoj, 18, Tenja
16. Nikolina Ražov, 22, Škabrnja
17. Antea Valenta, 25, Split
18. Ana Varga, 23, Zagreb
19. Martina Vidaković, 20, Velika Gorica
20. Iva Žižak, 19, Zagreb

Jedna od gore navedenih natjecateljica biti će MISS UNIVERSE® Hrvatske 2013. te će krajem godine otputovati na svjetski izbor MISS UNIVERSE® 2013. Ime zemlje domaćina biti će objavljeno vrlo uskoro.

I ove godine glavna nagrada pobjednici je studij na prestižnoj Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) u Zagrebu, vrijedan 20.000 eura, kao i bogate sponzorske pakete.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene