Kako moćno

FRAJER UBIJA Milijuni ljudi želi vidjeti kako on to radi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Snimka pjevanja 17-godišnjeg Samuela čak je stigla i do Celine Dion koja ga sada želi upoznati.

Iako ima tek 17 godina, njegove glasovne mogućnosti su daleko veće. Samuel dolazi iz Gabona, a kada čujete kako pjeva pjesmu 'The power of love' od Celine Dione shvatit ćete zašto su se svi mediji raspisali o njemu. Sreća mu se osmjehnula nakon što ga je brat snimio kako pjeva, a video je ubrzo pregledan čak milijun puta. Samo tjedan dana poslije snimka je stigla i do Celine Dione koja je isti video podijelila i na svojoj Facebook stanici gdje kandska pjevačica ima milijune slijedbenika. Upravo ga je taj potez u  kratkom vremenu vinuo u visine. Njegov video pogledan je nevjerojatnih 2,7 milijuna puta.

Pogledajte i mladića zbog kojeg su mnogi pomislili kako nije s ove planete.

'Samuel, tvoj talent je velik kao tvoj glas'. Dirnuta sam što su moje pjesme putovale toliki put do tebe i nadam se da ćemo imati priliku upoznati se jednog dana', napisala je Celine na svojoj Facebook stranici. 'Neka ti se ispune sve želje. Nastavi i dalje tako pjevati. Kada glazba dolazi iz srca nema granica', dodala je Celine.

Samuel je za AFP izjavio kako je 'presretan i jako iznenađen' porukom njegovog idola. 'Nisam to očekivao. Nemam mobitel ni Facebook profil. Moj brat mi je rekao da je Celine podijelila dalje moj video. Nadam se da ćemo se jednog dana upoznati', rekao je Samuel.

Samuel inače dolazi iz siromašne obitelji u Librevilla, nikad nije pohađao sate pjevanja, a školu je morao napustiti jer nije imao dosta novca.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene