Najslušaniji pjevač

Apsolutni glazbeni hit ovog Božića!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na Spotify božićnoj ljestvici dominira jedno ime - Michael Bublé.

I ovog će se Božić slušati Michael Bublé. Već treću godinu za redom, nakon što je 2011. izdao album 'Christmas', u ovo blagdansko vrijeme grije srca diljem svijeta.

Pogledaj i ovo Severina i Michael Buble (Foto: Instagram) Uživala je Pohvalila se na Instagramu: Svjetski poznati glazbenik svojim likom i djelom oduševio Severinu

'Supruga mi je prelijepa, nije bilo seksi kad smo se odlučili na dijete'

Prema najnovijoj Spotify božićnoj ljestvici, upravo su pjesme Michaela Bubléa najslušanije. Pjesma koja se slušateljima najviše sviđa i nalazi se na vrhu ljestvice je 'It's Beginning To Look A Lot Like Christmas'.

Jedino se pjevačica Mariah Carey uspjela probiti na glazbenoj ljestvici s pjesmom 'All I Want For Christmas Is You'.

Na ostalih 9 mjesta glazbene ljestvice nalaze se samo obrade pjesma neodoljivog Bublea. 'It's Beginning To Look A Lot Like Christmas' nalazi se na trećem mjestu.

Sljedi njegova obrada pjesme 'All I Want For Christmas Is You'. Zatim pjesma 'White Christmas' snimljena u duetu sa Shania Twain. Na šestom mjestu nalazi se pjesma 'Jingle Bells' koja je nastala u suradnji s The Puppini Sisters.

Na zadnjim mjestima ljestvice nalaze se pjesme 'Holly Jolly Christmas', 'Have Yourself A Merry Little Christmas', 'Christmas [Baby Please Come Home]', 'Santa Claus Is Coming To Town', 'Cold December Night' i 'Santa Baby'.

Spotify je ponudio još jednu tzv. 'de-Buble' ljestvicu prema kojoj se, u ovo predbožićno vrijeme, slušaju još i Bing Crosby s pjesmom 'White Christmas', Elvis Presley i 'Blue Christmas', Andy Williams s 'It's the Most Wonderful Time of the Year, Eartha Kitt osvaja pjesmom 'Santa Baby' i drugi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene