Jako fino

DOOKS 'Ovo me podsjeća na gladijatorske borbe '

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za mesno jelo Lanin tim pripremio je teleći biftek kojemu je žiri zamjerio da je iz nekog razloga kuhan.

Uzbudljivo je bilo u MasterChef kuhinji gdje je natjecatelje dočekao dvoboj timova. Pobjednica prošlog izazova, Lana, bila je vođa crvenog tima, a Ivana koju je žiri stavio Lani uz bok u prošlom izazovu, bila je vođa plavog tima. „Šefovi kuhinja biraju što se danas jede, biraju recepte po kojemu će to biti pripremljeno, naravno biraju namirnice s kojima će kuhati i što je najvažnije, biraju članove vlastitog tima.“ rekao im je Andrej, a Radovan im je poručio: „Razmišljajte o ovom izazovu kao o nogometnoj utakmici. Lana i Ivana, vi ste izbornice!“ U borbi dviju kuharskih reprezentacija bolja je bila Lanina i time je spašena od Stres testa! „Nisam razočarana jer moj tim nije izgubio. Mi smo moralni pobjednici, to je sto posto.“ zaključuje moralna pobjednica Ivana.

Pogledaj i ovo Lana Klingor Mihić Sve je zabilježila Lana Klingor Mihić pokazala kako izgleda nakon operacije grudi: "Nisam sklona laganju i skrivanju"

 

Lana kao pobjednica imala je priliku izabrati kompletan tim, što se nije svidjelo drugoj izbornici – Ivani. Tako su za Lanu kuhali Hrvoje, Ricardo, Igor i Ksenija, a za Ivanu Andrea, Leon, Baby Dooks i Vlado. Za kuhanje su imali sat i 20 minuta unutar kojega su morali pripremiti mesno, riblje i vegetarijansko jelo, a glavna caka bila je da su uz vođe timova mogli kuhati samo dvoje natjecatelja dok im žiri ne bi rekao da se zamijene.

„Ovo me podsjeća na gladijatorske borbe bez poštede, samo na jednu stvar ne računaju, a to je na naše ludilo, a ne znaš tko je luđi od nas petero.“ zaključio je Dooks.


„Kuhinja nije demokracija. Ako se ne zna koga se sluša, ona tu nastane kaos.“ zaključila je Lana čiji su kuhari slijedili njezine upute i kuhali u tišini, dok je u Ivaninom timu vladala prava euforija. „Super mi je taj tim, super mi je njihov duh, mislim da je vrlo nefer bilo snaga na Laninoj strani. To je toliko velika razlika snaga da se ne osjećam u fair playu.“ komentirao je Hrvoje suparnički tim. Iako je u Ivaninom timu vladala demokracija i narodno veselje, šefica Ivana sa svojim timom nikako nije mogla dokučiti da li je luk pregorio, taman ili ga treba još zapeći. „Ja njega strašno volim i mislim da je pokazao odlične kulinarske sposobnosti i to treba cijeniti, ali u nekim određenim momentima mrvicu pretjeruje.“ komentirala je Davidovo inzistiranje da je luk pregorio.

 

Za mesno jelo Lanin tim pripremio je teleći biftek kojemu je žiri zamjerio da je iz nekog razloga kuhan, a ne pečen, dok je Ivaninom timu koji je pripremao janjeće nogice žiri zamjerio to što nije bilo dovoljno pečeno. Kod kušanja ribljeg jela, Andrej je u Laninom našao kost. „Za razliku od tebe znam gdje je tražiti!“ rekao je Andrej iznenađenoj Lani, a Radovan joj je poručio: „Prejednostavno za tebe!“ Riblje jelo Ivaninog tima svidjelo se žiriju, osim zamjerke neočišćenih peraja, ljuskica i previše peršina. „Da ste se malo više potrudili ovo bi bilo najbolje jelo koje smo od vas dobili,a ovako je ostalo još jedno prosječno jelo.“ rekao im je Andrej. Za vegetarijansko jelo žiri je imao ponekih zamjerki za oba tima. Laninom fali soli i napravili su dva jela na tanjuru koja ne pašu dobro, dok je Ivaninom timu Ana poručila da imaju nepovezane okuse.

„Bio bih jako sretan da smo danas mogli ovdje reći svaka čast, rasturili ste i zato ste pobijedili, a tim koji je pobijedio je imao jednu veliku lepezu pogrešaka.“ rekao im je Andrej po proglašenju pobjednika.

 

Celebrity MasterChef gledajte na Novoj TV nedjeljom od 21:45h, ponedjeljkom i utorkom od 22:15h, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr!
 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene