Nova tračerica

TAMNOKOSI LJEPOTAN Glumac djevojke voli ošamariti u žaru svađe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova tračerica ovog puta progovara o nasilnicima unutar javnog života. Ima tu glumaca, političara, pjevača...

Čitam neki dan kako neki hrvatski gradovi otkazuju nastupe našem poznatom estradnjaku jer je registriran kao obiteljski nasilnik. Policija je više puta intervenirala u njegovu domu na poziv supruge koja se nije mogla nositi s njegovim pijanim eskapadama. Kad popije očito poludi. No, kad bi njegov slučaj barem bio izuzetak, ali nažalost nije.

Nasilni političar ''Medo'' ostao bez supruge

Pogledaj i ovo showbuzz Vratila se Tračerica Od ljubavne idile do pakla: Trudnu je izbacio iz automobila usred noći

Posljednjih mjeseci ispod glasa šuškalo se o bračnoj propasti jednog visokopozicioniranog političara. Njegovi poznanici bili su u čudu kad je procurila vijest da je političareva supruga spakirala kovčege i odselila sa zajedničke adrese. Kako? Zašto? – bila su najčešća pitanja. Zašto bi netko poželio ostaviti tog dobrog ''medu''?! Doista nalikuje bucmastoj plišanoj igrački koju svaki put kad prođete kraj nje imate potrebu zagrliti i utješiti. I samoj mi ga je bilo žao, jer tih mi je dana djelovao nekako izgubljeno i slomljeno. Ma, mogla bih se zakleti da su mu se u očima zrcalile suze.

I taman kad sam zaboravila na taj, još jedan, bračni krah u nizu, posjetila me prijateljica. Da, da... ona koja uvijek raspolaže najsočnijim gradskim tračevima. Vjerojatno se spomenutog ''mede'' ne bismo ni sjetile da igrom slučaja nije bio upaljen televizor. U trenutku kad je ušetao u kadar, moja se prija glasno zagrcnula gutljajem kave.

"Gad", "kreten", "životinja". Odjednom je počela nizati uvrede na račun tog naoko dobrohotnog muškarca. "Pa koji ti je vrag?", upitala sam je, a ona mi po tko zna koji put užasnuto odgovorila; "Pa ti ne znaš?" - i potom nezaustavljivo nastavila:

"Čuj stara, pa žena mu je zbrisala prije nekoliko mjeseci. Kod njih ti je policija furt ordinirala. Susedi su svako malo imali cirkus uživo. Ma kaj cirkus? Oni su svaki put i zvali policiju jer je kod njih doma svako malo bilo vatreno. Ja ne znam kaj se točno događalo iza njihovih vrata, al' definitivno se nisu ljubili. Valjda je ženi napokon pukao film pa je otišla. I to zauvek kak se čini!", rekla je.

Tupo sam u nju buljila u šoku... Medooo? Ma nemoguće. Dala bih ruku u vatru da je nježan i brižan suprug. Mora da se netko gadno zabunio. "Ti si stvarno naivka", prekinula je frendica moja glasna razmišljanja. "Pa kaj je tebi? To svi znaju! Osim toga, pa ako je policija intervenirala onda postoje i zapisnici."

Naivni roker - egomanijak teške ruke

Pa da, možda sam uistinu naivna. Izgled često vara. Tko bi primjerice rekao da su "dečki u plavom" više puta navodno ordinirali i u ljubavnom gnijezdu poznatog pjevača. Onog koji, iako je pred pedesetom, izgleda poput dječarca. Pop-rocker sanjivih očiju ljubav u stvarnosti doživljava drugačije negoli u pjesmama koje piše.

I njegovim je susjedima dozlogrdio krš i lom koji se prečesto znao čuti iz stana koji je dijelio s bivšom. Zvali su policiju, ali tada još zaljubljeni par pred organima reda uvijek je sve zanijekao. Za tog kantautora kažu da je posebno težak, egomanijak i narcis. Osim boljih polovica psihički maltretira i poslovne suradnike. Nije bilo lako još jednoj njegovoj bivšoj koju je "nagovorio!" da mu u susjednu državu u kojoj je održavao koncert donese kaputić koji je zaboravio kod kuće. Zaljubljena žena sjela je u automobil i vozila dva sata ne bi li dragog učinila sretnim. No unatoč očitom žrtvovanju postala je bivša. Stoga, drage moje, ne udovoljavajte suludim prohtjevima, jer iskazivanje ljubavi ipak ima granice.

Glumački ljepotan koji voli šamarati svoje cure

Tešku ruku ima i tamnokosi ljepotan iz glumačkog svijeta. Onaj kojem su posebno drage poznate dame. Taj frajer, za moj ukus prilično sladunjavog izgleda, i prilično razvijenih mišića svoje djevojke u žaru svađe voli ošamariti. Bio je to razlog zbog kojeg ga je ostavila moja zgodna prijateljica. Otkad mi se povjerila bojkotiram sve njegove "uratke". Nažalost, jedino što mogu učiniti jest da se dohvatim daljinskog upravljača kad ga ugledam na televiziji. Ali, u sebi se nadam da će poput svih "frajera" zlostavljača na kraju ostati sam i nesretan.

Ova kolumna je fikcija autora i svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama je slučajna.

OVDJE pročitajte sve Nove tračerice.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene