Novi član obitelji

OTKRILA GA Lijepa Ana priznala: "Doma imamo juniora i pelene!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slove kao jedna od najskladnijih obitelji na javnoj sceni, a nedavno je u njihovu obitelj stigao još jedan član.

Odrasti pod svjetlima reflektora nekad zna biti stresno, no to za obitelj Čagalj nije slučaj. Zakoračili su u desetu godišnjicu braka te uz troje djece žive svoju bajku.

"Bitno je posložiti prioritete i djeca i obitelj su na prvom mjestu, a onda ovo sve drugo šta dođe, dođe. Mi tu nemamo nikakav problem hvala Bogu.", govori Ana Čagalj.

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole duša svake zabave Kad nije na pozornici, Jole je jednostavan obiteljski čovjek: ''Jesam li prije šest dana vadio krumpire, jesam, to meni odmara glavu''

Zbog toga na život gledaju s osmjehom i djeci žele omogućiti što ljepše djetinjstvo. Upravo su tri kćerke postale zaštitno lice najvećeg sajma vjenčanja u Hrvatskoj, posao su odradile kao prave profesionalke, a tata Jole nije mogao skriti ponos.

"Moraš to imat malo i genetski. Ja gledam kako se namještaju. Ja se ne znam tako namjestit.. Od kad su svjesne sebe ili prohodale kod mene doma uvijek dolaze i Huljić i Grašo i Rozga i upoznale su se konkretno s Novom Tv, znaju za nju od kad su prohodale tako da i to može biti, ali ja mislim da se dijete mora s tim nečime", govori Jole.

"Cure su se snašle odlično one su i na našim predhodnim sajmovima nosile revije tako da to njima nije ništa novo one su zapravo tu na svom terenu", kaže Gordana Franić, organizatorica sajma.

Iva, Ema i Tija osim što pred fotoobjektivom nemaju strah vole i pjevati, Jole kaže da će uvijek biti uz njih, te im biti potpora u svemu što odluče jednog dana raditi.

"Ja mislim da sam dobar otac, malo sam blaži od mame, ali trudim se biti dobar otac. Ja imam puno slobodnog vremena tako da provodim puno vremena i s djecom i imam vremena za prijatelje", otkriva pjevač.

Uz druženje i obitelj Jole ima vremena i za nove pjesme, a upravo će nadolazeći singl, kaže pjevač, iznenaditi mnoge. "Isto kao što sam malo šokirao ljude sa Kamatarka, Samac... sad ću ih opet iznenaditi", govori Jole.



Novi singl će ne sumnjamo pronaći put do obožavatelja, no na upit je li pored tri kćerke vrijeme i za Jolu juniora Ana ima spreman odgovor.

"Nemojte tako sad smo dobili malog labradora tako da imamo juniora i pelene. Meni ti moj suprug svako par godina u principu me stavi u pelene prvo troje djece, pa je bio pas prije dvije godine i taman kad sam ga dovela u red da piški i kaki vanka. Onda je on doveo novoga, tako da sam svakako u pelenama. Tako da ćemo za juniora u ljudskom obliku malo pričekat", govori Ana uz smijeh.

Bilo kako bilo želimo da upravo osmjeh na licu, ljubav i sloga ostanu sastavni začini ove sretne obitelji.

Više pogledajte u prilogu IN Magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene