454682
454682
454682
454682
454682

HALUCINIRALA OD DROGE Legenda šokirala pričom

  • , 24.10.2016., 18:38
  • Autor:
  • komentara

Legendarna glumica mnoge je iznenadila kada je priznala da ima iskustva s drogom.

 
 
 
 
Jelisaveta Seka Sablić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)
Jelisaveta Seka Sablić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)

Jelisaveta Seka Sablić jedna je od najboljih i najduhovitijih glumica s ovih prostora. Najveći jugoslavenski filmovi nisu mogli proći bez nje, a mnogi su mislili da je njezin privatan život miran i prilično drugačiji od onoga na filmu.

Seka Sablić, koju gledamo i u seriji 'Lud, zbunjen, normalan', šokirala je svoju publiku kada je priznala da je probala droge. Naime, kako je nedavno na jednom snimanju za potrebe serije pušila marihuanu (naravno nije bila marihuana), tako su joj mnogi postavili pitanje je li ikad probala drogu. Glumica je kazala kako je u mladosti probala 'oštru' drogu od koje je imala halucinacije. To je sablaznilo sve koji glumicu iznimno cijene.

Jelisaveta Seka Sablić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)

'Što je tu tako čudno? To su gluposti i budalaštine! Probala sam iz znatiželje. Živimo u govnima i svako želi blato. Netko se usudio da me, u mojih 70 i nešto godina, komentira i proziva bavim li se drogom ili ne, a ja tu priču poklonim kao anegdotu. Ne treba plivati po smeću, to je sve što imam za reći', kazala je Seka odgovarajući na pitanja čitatelja Blic Pulsa.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se