malo su čavrljali

"Smjestila" legendi: "U disku se popiknuo se na moje noge"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bila je to jedinstvena prilika za upoznavanje.

Nakon dolaska u Hrvatsku svjetski poznati rock fotograf Brian Rašić razveselio se susretu sa starim prijateljima. ''Imam od njega službeno priznanje. On me je proglasio kraljem selfija'', rekao je glazbenik i umjetnik Ivica Propadalo. Novoproglašeni kralj ponosan je na svoju titulu. ''Tajna selfija je u pravoj ruci i oku. Ruka ne mora biti mirna, ali mora biti dugačka, mora biti ona prava'', rekao je Ivica.

Pogledaj i ovo Matija Vuica i Zrinka Cvitešić soba puna tuge Poznati Hrvati plakali na komemoraciji za Juricu Popovića, suze nije mogla sakriti ni Zrinka Cvitešić koja je nježno grlila Matiju

Kako je Brian Rašić desetljećima bio osobni fotograf svjetskih glazbenih zvijezda - od Rolling Stonesa, Franka Sinatre, Rihanne do Beyonce, uopće ne sumnjamo u njegovo stručno oko. Megazvijezde su, tvrdi, zaista jednostavne, no iznimke postoje. ''Neki ljudi znaju, neki ne znaju, ali John Lennon iako je heroj čovjek, kažu da je bio jako neprijatan čovjek'', kazao je fotograf Brian Rašić. 

Domaćoj publici predstavio se izložbom fotografija Davida Bowieja, za kojeg kaže da je bio apsolutna legenda. Potvrđuje nam to i naša manekenka koja je imala priliku upoznati ga. ''U disco klubu sam sjedila na fotelji kada je on prošao i popiknuo se na moje noge. Pao mu je šešir i tek sam tada shvatila da je to on i onda smo malo pročavrljali'', prisjetila se manekenka Zvona Vučković.

''Da sam ja kojim slučajem imala tu sreću biti mu negdje bliže, barem na trenutak biti dio tih njegovih modnih maštanja i ponešto u tome sudjelovati, mislim da bi to bilo ostvarenje svih želja nekog kreatora'', rekla je modna kreatorica i pjevačica Matija Vuica.

''Čovjek je znao pozirati definitivno, ali ne samo to. I drugi znajub pozirati, ali on zrači kroz te fotografije, a to je najbitnije od svega'', rekao je glazbenik Jurica Popović.  Iako je Rihanna imala nekoliko ispada zabilježenih u tabloidima, Rašiću je upravo ona izrazito simpatična. ''Ona je slatkiš jedan. No, maltretiraju te zvijezde pogotovo ako si lijepa i mlada djevojka, a posebno paparazzi koji ih slijede'', komentirao je Rašić

Danas su se pravila igre promijenila. Fotografe smjeste toliko daleko od pozornice da bi fotografije, poput Bowievih, više teško mogle nastati. Svjedoci smo kako cijene rock memorabilije, pa tako i fotografija, sve više rastu. Pa nas je zanimalo koliko bi vrijedile Rašićeve?''To bi moglo imati pristojnu cijenu. Ne bih znao koju jer digitalna fotografija ubija sve to ,ali film se još uvijek vrednuje. Međutim, ja imam taj svoj neki ja. Ništa ne prodajem. Imam djecu pa neka oni prodaju'', rekao je Rašić čiju izložbu ''David Bowie'' možete pogledati u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu do 5-og ožujka.

Više pogledajte u prilogu IN Magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene