458666
458666
458666
458666
458666

"NITKO NEMA SRCE KAO HRVATSKA" Poznati Hrvati zajedno u još jednoj akciji

  • , 28.11.2016., 19:07
  • Autor:
  • komentara

Aukciju fotografa za pomoć djeci oboljeloj od Down sindroma podržao je i reporter Nove TV Andrija Jarak.

 
 
 
 
Andrija Jarak (FOTO: Saša Vugrinec)
Andrija Jarak (FOTO: Saša Vugrinec)

Pjesme i plesa nije nedostajalo u petak u Svetom Martinu na Muri. Malene zvijezde i neke velike okupili su se na aukciji fotografija kalendara pomoću kojih se skupljao novac za Udrugu
za sindrom Down Međimurske županije
.

I skupila se pozamašna svota iznosu od 7500 kuna koja će ovoj djeci omogućiti aktivnosti i kontinuirani rad kojim će postati što ravnopravniji članovi društva, jer su i ova djeca ista kao i mi.
„Mala beba voli kao i zdrava, veliko dijete voli ko i zdravo dijete, po svemu smo isti, samo smo po tom kromosomu različiti ali to nije neka prepreka“, govori predsjednica Udruge Višnja Horvat.

A da nije neka prepreka svi se vrlo brzo uvjere. „Ta djeca imaju izraženiju emotivnu stranu, kad te vidi odmah ti krenu u zagrljaj i prijateljski su raspoložena, to su djeca koja ti uvijek mogu popraviti dan i dati ti osmijeh na lice i pored njih vidiš kako tvoji problemu su ništa“, govore Minea i Dalibor Petko.

Jedna od velikih zvijezda bio je i reporter Nove TV Andrija Jarak koji se fotografirao uz male pomoćnike, snimateljicu i novinara. „Ovo je tako čista, transparentna i jasna akcija da mi je zadovoljstvo bilo sudjelovati u njoj i ovo je prilika da se pokaže da nitko nema srce kao Hrvatska jer uistinu je vrijedno pomoći ovim mališanima“, kaže Jarak.

Andrija Jarak (FOTO: Saša Vugrinec)

Mališanima koji vole iskreno i bezgranično. A osvojili su i glumca Ivicu Pucara koji je njihov veliki prijatelj i gotovo član udruge. A sa snimanja kalendara je ponio samo najljepše uspomene. Malene zvijezde zaplesale su zajedno uz Ivana Dečaka, također zvijezdu s kalendara za koju se licitirao. „Nisam se nadao visokoj cijeni, hvala gospodinu koji je kupio fotografiju, baš mi je drago, i fotografiranje je bilo super, sva su djeca razigrana, vesela, a Downići su još na entu, s njima provedeno vrijeme završi sa osmijehom od uha do uha“, kaže Dečak.

A to je nešto što možemo i sami potvrditi. I zato hvala svima koji su sudjelovali u ovoj lijepoj akciji i onima koji će tek kupiti ovaj kalendar i time postati još jedna njihova najveća zvijezda.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se