inMagazin vikend

Donosimo ekskluzivni intervju sa Sophiom Loren!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uz već uobičajenu pogaču i pisanice svaki dio Hrvatske na neki spcifićan način veliča Uskrs.

Pengana jaja naziv je za pisanice iz dubrovačkog kraja. A, one su uistinu posebne. Kako se izrađuju i kako se Uskrs nekad slavio - doznali smo u Konavlima.

Pogledaj i ovo Uskršnja čestitka Maje Šuput svi u bijelom Pogledajte kako su se Šuput i njena obitelj dotjerali za Uskrs, pohvalila se i raskošnom dekoracijom, a evo i što je najviše obradovalo malog Blooma!

Kristovo uskrsnuće, blagdan je koji se tradicionalno slavi diljem zemlje. Uz već uobičajenu pogaču i pisanice svaki dio Hrvatske na neki spcifićan način veliča Uskrs. Kakvu su uskršnji običaji u Hrvatskoj , no i van nje otkrit će nam Jurica Radović.

>> Poznati za Uskrs: Jedni idu na misu, a drugi na gaže - svi uživaju u finoj hrani!

Poznata je činjenica kako je hrvatski turizam jedan od najkonkurentnijih sektora hrvatskog gospodarstva. Iako je naša obala glavni turistički adut zemlje, ne treba zanemariti ni kontinent. A ima li dovoljno sadržaja u Zagrebu i okolici preko cijele godine- istražila je ni manje ni više nego BBC ekipa koja je ovih dana boravila u Hrvatskoj. U London su se kažu vratili sa satima snimljenog materijala, a kako ih se dojmila naša metropola - ispričali su našoj Svjetlani Matić. 

Najnagrađivanija talijanska glumica u povijesti- Sophia Loren krsna je kuma najvećih europskih kruzera. Gospođa Loren gotovo nikada ne daje izjave, gotovo se u potpunosti povukla iz javnog života. Hrvatski novinari još nikad nisu s njom razgovarali, no kad je nešto nemoguće- In magazin ima svoj as u rukavu. Na kruzer u genovu smo poslali našeg poliglota Nenada Hervatina koji se vratio s intervjuom sa prvom damom velikog platna koja se na intervju spustila- zlatnim stepenicama.

Fashion Guru ove nedjelje ugostio je Ornelu Višticu. Pogledajte što je otkrila našem Borisu, a tu su naravno i nezaobilazni komentari stajlinga od proteklog tjedna.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene