Daleko od javnosti

VIDEO Nikad osobniji intervju domaćeg pjevača: Progovorio o svojoj djeci

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Domaći pjevač konačno je progovorio o svom sinu Marku i kćeri Mariji, koje je držao podalje od očiju javnosti.

Prvi nastup održao je u dvorištu svoje zgrade u Osijeku. Tada je imao samo 7 godina, no uspješno je oduševljavao susjedstvo. Iza Zlatka Pejakovića danas je 47 godina duga karijera. Uz glazbene uspješnice, pjevač se prije svega ponosi svojom djecom, 43-godišnjim sinom Markom i 28-godišnjom kćeri Marijom.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić Neke i u nesvijest padaju Koliko su daleko spremne ići obožavateljice naših zvijezda? Upadaju preko balkona u hotelsku sobu, krše automobile, a zbog njih i policija intervenira!

'Kći je u Beogradu i ona se bavi turizmom i stalno je u odnosu s ljudima, a da zapjeva, sigurno bi pjevala jako, jako dobro, jer koliko čujem, ne zato što su moji, oni su talentirani, oni to znaju, ali netko se primi toga, a netko ne', otkrio nam je pjevač.

Zlatko Pejaković otvoreno o karijeri i bankrotu

A njegov sin Marko primio se glazbe, doduše, nešto drugačije od one koju stvara Zlatko. Uspješnu karijeru izgradio je u susjednoj Sloveniji.

'Marko se bavi glazbom, jedan je od vodećih DJ-a u Sloveniji, radi neke pjesme u elektronskoj glazbi. DJ-evi su sad ti koji vode, tako reći, glavnu riječ u elektronskoj glazbi, i uopće u posjećenosti na glazbenim manifestacijama', kaže ponosni tata.

Zlatko je o djeci u medijima rijetko progovarao, i to, kako kaže, s razlogom.

'Ja nikada nisam htio da dobiju kompleks mene, jer to je najgora stvar za dijete što se može dogoditi. A nisu dobili kompleks roditelja, zato što svako ima svoj put. (...) To su odrasli ljudi već, nisu to djeca. Ja se ne želim upletati u njihovo slobodno vrijeme i u njihov posao, a oni isto ostave tatu da radi ono što treba i kako najbolje zna', kaže Zlatko.

A Zlatko najbolje zna stvarati glazbu. U pripremi ima čak dva albuma. O čemu se radi, pogledajte u prilogu InMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene