Iznenadio je

Žera obožavateljici pomogao skuhati ručak

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Trebalo je to biti mirno obiteljsko poslijepodne za Snježanu Moškun, gledateljicu In Magazina iz Karlovca. Međutim u samo jednom trenu njezin se dan preokrenuo za 360 stupnjeva.

Najprije joj je u stan 'banuo' voditelj Dalibor Petko sa svojom ekipom, a kad je Snježana pomislila da je tu kraj iznenađenjima na vratima se pojavio njen najveći idol - Dražen Žerić Žera iz Crvene jabuke.

Pogledaj i ovo Barbara Mačela Žerić i Dražen Žerić Žera "srećom da rastemo" Crvena jabuka najavila spektakl za Valentinovo, a Žera otkrio detalje bračne idile s 24 godine mlađom suprugom!

Zbunjena majka dvoje djece nije mogla izustiti ni riječ od šoka. 'Žera mi je pred vratima. Još ne vjerujem - mislim da sve ovo sanjam', kazala je ova službenica po zanimanju, kojoj je iznenađenje odlučio prirediti njen sin Matej.

>> Ostala u šoku: Tony Cetinski pjevao u njenom dnevnom boravku

Žera se toliko udomaćio da je čak prionuo i kuhanju ručka, a što se još događalo u stanu Moškunovih pogledajte u ovotjednoj rubrici 'Petkom s Petkom'. A ako i vi želite nekog iznenaditi pošaljite e-mail na petko@novatv.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene