HOĆE LI USPJETI?

Dječji animator Elvis u potrazi za srećom ''Vjerujem da i ženske padaju na to''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mame znaju što je najbolje za njihove sinove. Zato je Elvis Vaupotić svoju mamu Elanoris uključio u potragu za onom pravom.

Nova TV donosi jedan od najpopularnijih showova ''Ženim sina?'', koji se prikazuje u više od 16 zemalja svijeta. Svoga sina odlučila je oženiti i Elanoris Vaupotić.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

23-godišnji animator za djecu Elvis Vaupotić spreman je naći svoju bolju polovicu. A u tome će mu pomoći majka Elanoris. Mamino mišljenje sigurno će rado prihvatiti jer kod ovog dvojca svađe nema. ''Dosta dobro uigran tim. Imamo puno toga zajedničkog, ali se lijepo slažemo i znamo si bit dobra potpora'', kazao je Elvis Vaupotić za IN Magazin. Najčešći savjet koji Elanoris daje sinu jest taj da bude sretan i svoj. A to će ga voditi pri izboru djevojke. Mama i sin dijele i mišljenje - kakva ona mora biti. ''Vrckaste, vesele, pozitivne onako, avanturistički'', kazao je Elvis Vaupotić.''Samo da je pozitivna, da je iskrena. Da mu je potpora u svemu. Da bude uz njega kad mu je to potrebno. Naravno i on uz nju'', dodala je Elanoris.

Iako je uvriježeno mišljenje da se svekrve i snahe ne slažu, skrivenih trikova ovdje nema.
''Kod mene nema negative, kod mene sve ide razgovorom. Znači najprije razgovor, a ne volim se ni petljati toliko. U biti to je njihov život i oni dvoje najbolje će znat riješit svoju situaciju'', kazala je Elanoris.

A mama kaže snaha ne bi trebala imati sljedeće karakteristike. ''Da je sebična, da je nedodirljiva, da je neiskrena, da zanovjeta stalno'', kazala je Elanoris.
Elvis je kaže veliki romantičar, a njegov je glavni adut šarm.  ''Tako je bar dosad bilo. Vjerujem da i ženske padaju na to'', kazala je Elvis. Dobro za izgled imam to što imam. To sve ovisi o drugoj strani'', dodao je Elvis.

Elvis se nada da će u showu naći djevojku svojih snova, a mama da će oženiti sina.
Ako ste majka koja želi oženiti sina, sin koji je u potrazi za onom pravom ili ako ste ona koja je željna ljubavi i spremna na sve predbračne izazove, a već vam je netko od kandidata zapeo za oko, prijavite se na broj 060 801 802 ili na mail adresu zenimsina@novatv.hr.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene