"Volim je pratiti"

Bebek i Ružica uživaju na "Pahuljici": "Radimo to s užitkom"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Željko Bebek obožava ljeto provodi na njegovoj "Pahuljici" budući da je veliki zaljubljenik u more.

Početkom ljeta Željko Bebek seli se na "Pahuljicu", koja mu postaje novi dom. Riječ je o njegovoj jahti, na kojoj poznati zaljubljenik u more s obitelji provodi vruće mjesece. "Kad loviš običnu ribu to je obično malo za ručak, ali kad si u tunolovu to je onda borba s jakim protivnikom koji zaslužuje svu pažnju i svo poštivanje. Jedno je nadmetanje koje zaista izaziva jedan veliki adrenalin", priča Bebek. Iako je inače smiren i staložen, u Bebeku lov probudi veliki adrenalin.

Pogledaj i ovo Željko i Ružica Bebek - 2 Mlađa je od njega 34 godine Željko Bebek suprugu je povodom važne godišnjice iznenadio romantičnim putovanjem, evo gdje ju je to odveo!

Ipak, pozornica je već desetljećima Željkov život,no na njoj mu se od nedavno kao gitarist pridružio sin Zvonimir. Otac sinu predviđa sjajnu glazbenu karijeru. "Zvone je ovo ljeto na turneji sa mnom i sa mojim bendom, gostuje sa nekoliko pjesama i u biti je on između nas zadužen za prvu komunikaciju sa mladima, jako ga vole i zbog toga je i on već sam zavolio pozornicu, osim glazbe koju voli i u kojoj će vjerujem uspjeti". A kada za mentora imaš jednog od najvećih pjevača u regiji onda znaš da dobrih savjeta neće nedostajati.

"U svakom slučaju da je najvažnije to da ako hoće biti u glazbi mora raščistiti sa sobom u glavi. Glazbu moraš voljeti i moraš puno radit. On je to zaista prihvatio, to mu savjetuju i u školi tako da ja vjerujem da je na putu da uspije", dodaje ponosni Bebek. No, najveće zasluge za skladan obiteljski život Željko pripisuje supruzi Ružici koja je ujedno i vrsna kuharica. "Ono što na brodu spremamo, to je uvijek neka manja ribica koju Zvone ulovi. I to uvijek moja supruga sprema, ja nju volim pratiti kako to radi i radimo to sa užitkom jer riba će pozvat za stol i malo maslinovog ulja i čašu vina i dobar provod i dobru večeru i još jedan lijepi dan u životu bračnog para", zaključuje slavni pjevač. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene