Blago njoj!

Nema razloga za žaljenje: "Svaki dan imam avanturu sa ženom"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I nakon više od 40 godina karijere, Željko Bebek žari i pali glazbenom scenom.

Za Željka Bebeka kažu da je odličan glazbenik, ali i dobar čovjek. Većina pjesama koje je kroz više od 40 godina dugu karijeru otpjevao postajale su hitovi. Sam sebe smatra pjevačem svih generacija. "To je poseban vjetar u leđa obzirom da je to događaj koji je zapravo više od onoga što sam ja želio kao dječak, kao momak. Tad sam mislio ako me voli moja generacija da je to sjajno, ali svoja generacija brzo prođe i dolazi neka nova", kaže Željko Bebek. U stvarnom životu Željko nema razloga za žaljenje. Uz uspješnu karijeru ponosan je na svoju obitelj. I danas je zaljubljen u svoju suprugu Ružicu s kojom ima dvoje djece.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"



"Ako sretneš tako srodnu dušu u životu onda treba Bogu zahvaliti jer to se baš ne dogodi svakome često na žalost, a Ružica i ja smo zapravo takav par da svaki dan iznova tražimo novu mogućnost da se ponovno zaljubimo. Tako da svaki dan imaš neku avanturu sa svojom ženom i ona sa svojim mužem", dodaje Bebek. Svakoga ljeta obitelj Bebek već tradicionalno Jadranom plovi na svojoj jahti. Iako rodom kontinentalac Željko je zaljubljen u more. "Zapravo, ovo je vrijeme kada se ja iz Zagreba preselim u Split i u ovom dijelu Jadrana - od Splita do Zadra provodim sva ljeta već 25 godina. Nekako mi je ljeto sjajno za plovit zato što je to ono krasno vrijeme gde se možeš sakrit u uvalu, gdje se možeš kupati, sunčati, lovit ribu, slušat glazbu, pjevat pomalo uz gitaru i tako", izjavio je Bebek.



S glazbom se stopio, ona je njegov neodvojiv dio. Osjeća je pozivom, a ne poslom. Stoga ne može zamisliti da se bavi nečin drugim. "S glazbom sam se sreo s 14 godina i zapravo od tad sam već profesionalac, a s 25 sam već napravio veliku karijeru i zapravo nikada nisam bio u prilici da mislim, a Bože moj šta bi da ne radim to", kaže Bebek. S obzirom da je na sceni više od 4 desetljeća sasvim opravdano mnogi ga nazivaju živućom legendom. "To je lijepo čuti. Hvala svima koji me već tako dugo zovu jer mi to stvara posebni užitak, posebno u onim trenucima kada sam na pozornici, kada je to mjesto sa kojeg uvijek iznova pokušam publici reći da ih puno volim i da im puno hvala što su mi osigurali da cijeli život živim ovako lijepo i ugodno", zaključio je Bebek. A nakon ljetnog odmora pjevač će svojoj odanoj publici nesumnjivo pripremiti još mnoga glazbena iznenađenja. Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene