Njeno drugo lice

VIDEO Pjevačica priznala: 'Bila sam zaljubljena u Bregovića!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dalibor Petko u ovotjednoj emisiji 'Njeno drugo lice' ugostio je domaću pjevačicu koja mu je otkrila kako je bila zaljubljena u kolegu s estrade!

Zdenka Kovačiček ikona je jazz i rock glazbe, a njezin glas najbolji je instrument kojim je osvajala pozornice diljem svijeta. Kao djevojčica odrasla je na Martinovki, a imala je vlastito kazalište u dvorištu. Otkrila nam je da je od svoje pete godine na sceni. S trinaest godina svoju vokalnu karijeru započinje u duetu 'Hani', gdje pjeva zajedno s Nadom Žitnik.

Pogledaj i ovo showbuzz Zajednička borba Dečki na mršavljenju! Iznenadit će vas koliko su naši rokeri skinuli kilograma dosad!

'Dogodila mi se karijera, a da ja toga nisam bila ni svjesna. Bile smo hrvatski Stanlio i Olio. No onda smo obje došle do životne prekretnice - obje smo se udale i na kraju rastale', otkrila je Zdenka našem Daliboru Petku.

Njeno drugo lice - Stolnotenisačica Sandra Paović o nesreći koja joj je promijenila život

Samo se jednom odlučila udati, ali priznaje da je nakon što joj je brak propao, imala još ljubavi.

'Meni je moj brak bio idealan. Bio je šef benda i krenuli smo na turneju po svijetu. Kako to biva u vezama, bio je jako ljubomoran i nije mi davao podršku. Bojao se da ako odem u inozemnu karijeru, da ću ostaviti obaveze prema bendu i njemu. To je bilo presudno, tada se moj brak raspao', otkriva i dodaje da je njenom braku presudio njezin rokerski način života.

'Mi glazbenici, umjetnici smo veliki egocentrici. Moj brak je na papiru trajao još nekih 15 godina, ali ne možeš podgrijavati nešto što je prošlo', zaključuje Zdenka.

No, Zdenka se zatim zaljubila u kolegu s estrade!

'Istina je da sam bila zaljubljena u Gorana Bregovića. Bio je onako sladak s velikim loknicama, velikim cipelama, svirao je gitaru, imao je one svoje poze i bio je jako šarmantan. Miha, naš jedini menadžer, dao mu je zadatak da mi napiše LP, ali je sve ostalo na singlici. Kad smo se jednom sastali, počeo mi je pjevati ženstvenu pjesmu. Rekao je da ćemo se dogovoriti oko suradnje, a onda je otišao na koncert i nisi ga više mogao uhvatiti. Onda mi je Dado Topić trebao napisati tekst. I on mi se jako sviđao', smije se pjevačica.

Zdenka nam je otkrila i da nikada nije požalila što je samohrana majka.

'Moja kći nije na mamu. Možda i bolje. Najljepše na svijetu mi je bilo biti samohrana majka. Tako je moralo biti, ja sam se s time pomirila, uživala sam u tome. Odlučila sam čak i prestati pjevati i dvije godine nisam pjevala. No vuklo me, nisam izdržala', otkriva.

A kako Zdenka zvuči kao Marlene Dietrich, poslušajte u videu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene