Iskreno i otvoreno

Pjevačke legende na okupu: 'Malo smo kritizirale mlađe kolegice.'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zdenka Kovačiček ušla je u osmo desetljeće života, a na iznenađenje mnogih energije ima više nego ikad!

Interes koji je pobudio njezin okrugli rodjendan iznenadio je i samu Zdenku Kovačiček. Što javno, što privatno, slavi ga već nekoliko dana. Iako kaže kako joj nisu važni, darovi joj stižu sa svih strana.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne daj Bože! Ima nešto bez čega ona ne bi nikad izašla iz kuće

'Ja se nisam rodila zato da se udajem!'

'Od gradonačelnika sam dobila prekrasan buket, 70 crvenih ruža. Prekrasan potez, svaka čast', rekla je Zdenka i poslala mu pusu.

U ovim je godinama aktivnija nego ikad, pa se ljudi često pitaju otkud joj energija. Tajna je u druženju s prijateljima.

'Primjećujem da se mlađa generacija ne druži previše. Nedavno sam bila u društvu s Terezom, Gabi, Radojkom, Korbar, bilo je to ženska vecer, pa smo čak malo i kritizirale mlađe kolegice. Bilo je otvoreno, iskreno, baš kao nekada. Samo smo sad malo tužnije jer nam karijere i život idu prema kraju', rekla je poznata pjevačica.

A priča o njoj nikako ne može proći, a da se ne spomene Janis Joplin. Jedna od najslavnijih predstavnica djece cvijeća zbog svojeg joj je snažnog vokala bila uzor pa joj je posvetila i mjuzikl 'S ljubavlju Janice'.

'To me potaklo da idem dalje, iako sam mislila da je to vrhunac, da ću s tim biti zadovoljna. Ali, dobila sam novu ideju - da se napravi još jedan mjuzikl, gdje bih igrala Ellu Fitzgerald, jer je i ona bila moj uzor', otkrila je Zdenka.

Zdenki su uzori svi dobri ženski vokali. No, njezin stil u kojem kombinira jazz, rock, soul i blues, kritičari i nisu baš shvatili. No, zato se publika i danas sjeća njezina vokala s Boom festivala, hrvatske inačice Woodstocka.

A zbog čega žali što nije napravila, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene