U luksuznom domu

Drviševa supruga: 'Nisam se zaljubila u njegovo tijelo. Niti u facu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vodimo vas u obiteljsku idilu nekadašnjeg svjetskog i europskog boksačkog prvaka Stipe Drviša.

U svojoj luksuzno uređenoj kući s bazenom u Puli, Stipe Drviš uživa u društvu supruge Erike i trogodišnje kćerkice Lane. 'Spava po 12 sati sva sreća. A sljedećih 12 sati je ne može nitko ni uhvatit ni smirit ni ništa. To je akcija ajme... Hiperaktivna je i moramo je dobro izmorit da bi zaspala nakon tih 12 sati', kaže Stipe koji svoj očinski talent ocijenio je visokom desetkom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mario i Helena nakon ispadanja iz PSZ - 4 Osmijeh s lica ne skida Poznati hrvatski chef nakon ispadanja iz ''Plesa sa zvijezdama'': ''Oprašivat ću polja kod Neretve...''

Stipe Drviš učinit će sve za kćerkicu - Napuhao joj plivačke rukavice

Stipe i njegova supruga Erika vode bar na jednoj pulskoj plaži te iznajmljuju kuću za odmor. Poduzetnički je duh naslijedila i Lana koja roditeljske savjete upija poput spužve. 'Imamo totalno različito, Erika i ja. Ona je više psihologija, priča, ova ne sluša to ništa i radi sve po svom. Onda ja moram malo nekad viknut, čak dobije i po guzici tu i tamo. Ali nema druge. Mala ima 3 i pol godine i sve kuži. Ne možeš vjerovat, točno zna koliko kod koga može', objašnjava bivši boksač koji je svoje boksačke rukavice objesio o klin 2007. no i dalje živi po onoj 'u zdravom tijelu, zdrav duh'. 

Pitamo se je li isklesana figura Erikin ultimatum?
'Erika ne daje nikakve ultimatume. Imam najbolju ženu na svijetu', jasan je Stipe a Erika poručuje: 'Nisam se zaljubila u njegovo tijelo. Niti u facu'.

Kao što to obično i biva, ispod grube vanjštine i imidža neustrašivog boksača, krije de nježna duša. I Stipe katkad poklekne i pokaže svoju romantičnu stranu. S obzirom na brojne obveze, Erika zasad nema u planu i drugo dijete. No Stipe nikako ne želi ostati na kćeri jedinici.

Ovu obiteljsku priču pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene