MasterChef 2015

Zatvorila su se vrata MasterChef kuhinje i za najmlađim kuharom amaterom Darijem Žmikićem

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Brbljavi 24-godišnjak s Korčule već kuje nove planove. Osim prekvalifikacije za kuhara, Dario planira spojiti klasičnu konobu sa suhsijem.

Odustajanje Josipa je Darija prošlog puta spasilo od ispadanja iz MasterChef kulinarske avanture. No, osim palačinki, ovog puta sushi iz Darijeve radionice nije briljirao.

Pogledaj i ovo showbuzz Izlazi uzdignute glave Blaženka: 'Ja ne smatram da je mene nitko izigrao jer ja nisam niti ću ikad biti dio tuđih igara'

'Otac mi nije gledao show jer muški u Hercegovini ne kuhaju'

No ovaj brbljavi konobar s Korčule već je dobio nekoliko poslovnih ponuda i hrabro korača u nove pobjede. 'U planu mi je upisat kuharsku školu, sve naznake su tu da idem u kuharsku školu, jer iako je sad završija Masterchef nitko ne može reć 'kuhar si'. To ti je samo neko iskustvo da si radio u nekoj kuhinji. A ja želim tu školu završit da imam klasu za kuhara', otkrio je Dario.

Pa iako nije dogurao do finala, Masterchef avantura je, kaže, vjetar u leđa da okuša sreću u zasad neostvarenim snovima.

'Mater je cili život u kuhinji, doma kužinaje, tako da ono, stvorila se neka ideja, pošto sam završio u Masterchefu, u top 10, da krenemo skupa u biznis tako ima san neke ideje. tako da je u planu', rekao je Dario.

Što je još Dario otkrio o svojim planovima pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene