Još ih pamte

Ovo su pravi razlozi raspada nekada popularnih bendova

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi bendovi koji su nekad žarili estradnom scenom danas su tek djelić riznice sjećanja. Različiti su razlozi zbog kojih su kao grupe prestali postojati, katkad su u pitanju međusobna neslaganja, različiti pogledi na karijere, a katkad tek činjenica da su članovi benda jednostavno odrasli.

Mnogi će se vjerojatno s nostalgijom i osmijehom na licu prisjetiti davnih bezbrižnih vremena kad su Tina i Nikša žarili i palili estradnom scenom. Međutim, ovog benda danas više nema, kao ni mnogih drugih koji, svaki iz svojih razloga, nisu opstali. Jedan od njih su i Teensi koji su obilježili mnoga djetinjstva.

Pogledaj i ovo Neda Parmać - 3 "K'o poklončić" Pjevačica grupe "Feminem" pozirala u uskoj haljinici s golim ramenima, a u opisu otkrila i novu promjenu: "Malo, ali ne previše"

Na pitanje zašto su se Teensi raspali, Daniel Beni odgovara: 'Raspali, ja ne bih rekao da smo se raspali radi nekih posebnih stvari, nego je jednostavno došlo do zasićenja, više nismo imali niti mladu publiku niti smo imali stariju'.

'Jednostavno Teensi više nisu bili tinejdžeri, onda je trebalo promijeniti ime, onda je Ines imala nekih zdravstvenih problema i prva je otišla, onda više nismo bili Teensi i onda smo odlučili Daniel u svoje vode, ja u svoje', rekla je Claudia Beni.

Kedžo o operaciji: 'Kada sam razmišljao o tome, napravio sam najgoru grešku'

I tako je prvi teenagerski bend naprosto prestao postojati. Baš kao i prvi boy bend na ovim prostorima. Zašto kod nas takvi bendovi ne prolaze? 'Ne znam, znaš, makar, kad smo se mi time bavili, fakat smo bili super uspješni, samo u jednom trenu nismo imali više sva trojica isti interes da bi se to možda nastavilo i nismo htjeli forsirati tako neke stvari', objasnio je Saša Lozar.

Za raspad benda nisu bile krive svađe: 'Ne, mi se stvarno nismo raspali zato što smo se svađali nego jednostavno nam više nije bilo organski da budemo u toj nekoj formaciji nego smo jednostavno najnormalnije sjeli za ručak, dogovorili se i svatko je otišao svojim putem', kaže Damir Kedžo.

Feminemke su se raspale bez obzira na svoj moto 'Feminem dok ne preminem'.

Raspad benda ju pogodio: Zasuzila pred kamerom!

'Jako je teško funkcionirati u kolektivu, uvijek netko ima drugačiju ideju toga kako taj kolektiv treba izgledati i tu su neke svađe i uvijek neka presudi', rekla je Neda Parmać.

Mogućnost ponovnog okupljanja, zbog nostalgije, dobrih odnosa u kojima su ostali ili, pak, nečeg trećeg, nitko ne isključuje.

No zanimljivo je to što svi naglašavaju kako im je to razdoblje ostalo u toliko lijepom sjećanju da ga od milja nazivaju produženim maturalcem. Danas su svi realizirani ljudi, a većina ih je ostala u glazbenim vodama.

Više o nekad popularnim bendovima saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene