15 godina

Lijepa lica najgledanije televizije - spremne za novu eru!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije 15 godina krenuli smo na nezaboravno putovanje. Nova televizijska avantura je počela, otkrivali smo nova prostranstva, te stvarali nova prijateljstva.

I danas, na 15. obljetnicu početka emitiranja, povjerenje gledatelja je ono što Novu TV drži na vrhu. Povodom proslave 15 godina svima prepoznatljiva lica TV ekrana zatekli smo na snimanju Glorijine naslovnice. U širokom spektru programa NoveTV svatko ima svoje favorite - nekima je to Dnevnik, nekima In Magazin, dok su drugim gledateljima favoriti Provjereno i zabavni program poput Farme i Tvoje lice zvuči poznato. Svima poznato lice inMagazina i Farme ima već zavidan staž na Novoj TV.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Počinje druga sezona popularne dramske serije 'Kud puklo da puklo' - pogledajte što vas čeka

'U brojkama je to otprilike 15 godina Nove TV, 9 godina mojih, znači uskoro slavimo desetljeće sto je jako puno zvuči veliko moćno, šest godina inMagazina i četvrta sezona Farme, dobar staž', kaže voditeljica Mia Kovačević.

Jelena Peričin: Mini koktel haljina za dubrovačku živu barbiku

Još jedna uspješnica Nove TV svakako je hit dramska serija "Kud puklo da puklo", čiju su drugu sezonu svi s nestrpljenjem dočekali. 'I meni je drago da je počela druga sezona i mi smo se isto pitali nakon prve sezone koja je stvarno bila uspješna i koju nam je na kraju krajeva bilo gušt snimat radit, čak to ne bi ni nazvala skroz radom nego ono rad i uživanje, tako da smo se pitali hoće li ta druga, tako da kad je krenulo i kad su nas pozvali da radimo i sad kad je krenulo emitiranje stvarno smo svi sretni', priča Mirna Medaković.

Marija Miholjek posebno je sretna jer joj je pripala čast da ona i kolega Petar Pereža vode prvi Dnevnik, emitiran 10-og listopada 2005. godine. A mnogim nezaboravnim trenucima najvažnijih društveno-političkih događanja uvijek vas vodi i detaljno informira urenica vanjske politike i reporterka Ivana Petrović, koja je stekla zavidan status među hrvatskim novinarima. Kako je bilo na snimanju pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene