ništa od izlazaka

"Ja sam na dnu" Popularna obitelj podređena je samo njoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Žanamari Perčić i njezin suprug Mario otkrili su tko je šef u njihovom domu te kako kod njih protječu pripreme za Uskrs.

Nova ljetna pjesma stiže nam iz radionice Perčić. Žanamari i njezin suprug Mario odlučili su publici dati ono što traži - brži ritam za vruće ljetne dane.

Pogledaj i ovo In Magazin: Željko Bebek - 5 Nezaboravno iskustvo Željko Bebek otkrio kako mu je bilo na audijenciji kod Pape Franje: "Ako netko misli da mu se neke stvari u životu neće desiti, neka bude strpljiv"

"Singl je poseban po tome što je ovo prva vokalna suradnja s mojim mužem, koji je nedavno izdao prvi singl pod Joshua Macks, pjesma je Demons. Nova pjesma se zove 'Love on the dance floor' i mislim da će biti veliki ljetni hit, barem je nama hit i bilo nam je super plesati na nju", kaže Žanamari.

Radnja videospota pravi je ženski party, no kada su ludi izlasci u pitanju, lijepa pjevačica kaže da je to vrijeme iza nje, posebno otkad je postala majka.

"Da baš izađem isključivo van, a Gabi ostavim s bakom ili dadiljom, to mi je još nekako grižnja savjesti. Mislim da će biti još barem pola godine-godinu dok se ne odvažim na neki ludi ženski izlazak, ali da nije poslovne prirode nego samo da je party", otkriva pjevačica.

Zna se u domu Perčić tko vodi glavnu riječ, otkad su dobili malenu Gabi, sve je podređeno upravo njihovoj princezi. Suprug Mario ne bježi od toga da prednost o odlučivanju imaju njegove dvije dame. Pa čak i kad su u pitanju kućanski poslovi.

"Gabica je svima gazda. Kad možemo ići u studio, o tome ona odlučuje, kada ćemo se probuditi, kada ćemo ići spavat, koje će pjesme svirati - ona je šef. Prvo je Gabica, onda je Žana i onda sam dolje negdje ja u toj piramidi“, kroz smijeh govori Mario.

Dovoljan je jedan oštar pogled da se situacija shvati ozbiljno, a ozbiljno teku pripreme i za Uskrs - ničega ne smije nedostajati. Pogotovo ne pisanica za njihovu mezimicu.

"Jako voli jesti jaja i voli ih razbijati skupa sa mnom dok joj radim doručak, tako da joj je farbanje jaja bio poseban izazov - kako ofarbati sjaja, a da ih ne razbije. Uspjeli smo, razbili smo samo jedno jaje i nije bio veliki nered", prisjeća se Žanamari.

Na blagdanskom stolu u njihovu domu može se pronaći štošta, ipak, Žanamari priznaje da joj bolje idu kolači od pripreme nekih zahtjevnijih jela.

"Ja kad nešto znam raditi, onda to stvarno dobro napravimo, ali ne znam puno stvari napraviti u kuhinji. Tako da kad volim neki kolač, onda ga znam dobro napraviti, imam jedan čokoladni koji Mario jako voli, tako da mu to s vremena na vrijeme napravim, ali ne često jer ga toliko pojede da mu bude muka", govori Žanamari. Uz hranu, pjesmu i malenu Gabi, ne sumnjamo u to kako će ovaj Uskrs za obitelji Perčić biti veseo i nezaboravan.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene