Romantično i slatko

Slavni o svom prvom spoju: 'Poljubio me u obraz i ja sam se tresla danima'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Što odjenuti, o čemu razgovarati, kako osvojiti simpatiju - slatka su pitanja koja si postavljamo prije prvog izlaska s osobom koja nam se sviđa. O istom su sigurno razmišljale i domaće zvijezde – kakav je bio njihov prvi spoj?

Listu zaljubljenih u ljubav otvara radijska voditeljica Andrea Andrassy koja je na prvom spoju imala samo pet godina. Sretnik je bio njezin imenjak, s kojim je simpatije podijelila druženjem u pješčaniku:

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

'Bio je jako pametan imao je 5 godina i znao je čitat i engleski a to je meni bilo vau i jako mi se sviđalo i onda smo se igrali u pješčaniku zajedno i kada smo krenuli u školu odrasli smo se sreli u gradu i nismo se htjeli pozdravili', prisjeća se Andrea.

Prvi ljubavni susret Maje Šuput bio je internacionalan. Naime, Majino srce osvojio je Bojan iz Kikinde.

Maja Šuput u pratnji tajanstvenog frajera partijala na Sonus festivalu

'I onda je on mene poljubio u obraz i ja sam se tresla danima i imam dan danas piše Bojan iz Kikinde, doduše piše nešto na ćirilici i kao voli te tvoj bla bla, ali svi prepričavaju kak sam se tresla', kaže Maja.

U slatkim trenucima druženja sa simpatijom, drhtala je i Alka Vuica. Trenutak je to kojeg se sjeća kao da je bio jučer.

'Točno znam imao je tamno plave hlače lanene i mornarsku majicu stiliziranu i sako i sjedili smo na travi, bilo je vrlo romantično povezano s prirodom. Imala sam tremu, znaš kako je to na prvom spoju, to je uvijek hoćemo se poljubit, kad ćemo se poljubit i sav si u stresu nekakvom', kaže Alka.

Prvi rendes radijske voditeljice Ivane Mišerić bio je u srednjoj školi. Otkriva kako se danima pripremala za nezaboravan susret.

'Bio je stariji od mene dvije godine, a to su bile više parkići, klupice, kavice, gusti sa šlagom znam da sam bila puno više opterećena nego sad pa mi je bilo jel mi frizura ok, šminka jel to sve dobro, jesam se dobro obukla jel mi se nešto vidi, dosta je to bilo neugodno za mene', priznaje Ivana.

Priče u cijelosti pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene