Popularni izvan države

VIDEO Za našim tamburašima luduju i Slovenke!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tamburaški sastav Begini koncertom u podne promovirao je svoj prvi album naziva "Za sve moje bivše". Popularnost ovog benda već je prešla hrvatske granice, a svaka pjesma koju izbace postaje hit.

Publika je u subotu odabrala Begine koji su točno u podne održali koncert povodom predstavljanja svojeg albuma prvjenca. Nije to mala stvar, pa ovi miljenici publike nisu ni skrivali svoje oduševljenje.

Pogledaj i ovo PR NOVI HIT BEGINA I LJUBAVNIKA Begini i Ljubavnici zajedno na CMC festivalu!

Ne propustite nastup Begina!

'Lagali bismo kad bi rekli da nismo uzbuđeni, ovo je ono što svaki bend iščekuje, vrlo smo zadovoljni s albumom i čekamo reakciju publike', rekao je Mario.

A budući da je publika pokazala da ih voli, sigurni smo kako će prigrliti i njihov album. Za pjesme koje sada već svi pjevuše zaslužan je Ivan Zak koji je prvi u njima prepoznao potencijal. I nije pogriješio!

'Puno vjerujem u taj bend jer dečki imaju posebnu energiju, to je bend koji je nabrijan. Nisu prvi tamburaši koji imaju bubnjeve, ali je bend koji stvarno ima posebnu energiju', rekao je Zak.

Ovi dečki zaista osvajaju svojom skromnošću i jednostavnošću. Nisu se još naviknuli ni na to da su postali vrlo dragi ženskom dijelu publike.

'Kome to ne bi laskalo, ali mi smo još uvijek normalni dečki iz kvarta i veselimo se svakoj gaži gdje dođu naši fanovi i pjevaju naše pjesme, to je ono što nas najviše veseli. Trudimo se biti sretni, optimistični i prenijeti to na publiku', otkrili su.

A čime su osvojili Slovenke i Slovence, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene