POGLEDAJTE VIDEO

Weekend Media Festival 2013: Evo što vas čeka u Rovinju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Od 19. do 22. rujna u Rovinju, Weekend media festival ugostit će oko 4 tisuće medijskih, marketinških i PR profesionalaca te više od 100 predavača i panelista.

Šestu godinu u Rovinju, prvi put u Europskoj uniji, Weekend Media Festival ugostit će oko 4 tisuće medijskih, marketinških i PR profesionalaca. Najveći regionalni festival komunikacija od 19. do 22. rujna opet donosi niz zanimljivih predavanja, intrigantnih panela, radionica i prezentacija, uz OPušteno druženje i odličnu zabavu na brojnim koncertima i partijima, kojima završava ljetna sezona u Rovinju.

>> Weekend Media Festival 5. godinu zaredom okupio vodeće stručnjake

Pogledaj i ovo Vedran Ćorluka Dobro to njemu ide! Franka Batelić pokazala kako se Ćorluka snalazi u ulozi dadilje, prizor koji je snimila sve je rastopio: "Kad trebate babysittera..."

'Programa je jako puno, dio programa su strani predavači koji prenose strane programe i trendove i svi najznačajniji ljudi u regiji', otkrio je Nikola Vrdoljak, direktor programa Weekenda Media Festivala.

Od 19. do 22. rujna u Rovinju, Weekend media festival ugostit će oko 4 tisuće medijskih, marketinških i PR profesionalaca te više od 100 predavača i panelista. Najaktualnije teme za ovu godinu su digital i TV, ali i ulazak Hrvatske u Europsku uniju.

'Prvi put, ove godine na Weekend Media Festivalu, održat će se i dodjela regionalne internetske nagrade SoMo Borac, social i mobile kategorija koje mijenjaju svijet', otkriva Tomo Ricov, direktor festivala.

'Dodijelit ćemo znači 11 nagrada, unutar te dvije kategorije. Za sve se mogu prijavit i firme i agencije i pojedinci', otkriva pak Ružica Vrdoljak o SoMo borac nagradama.

No, tu su i svima omiljeni večernji partyji kojima završava svaki dan Weekend Media Festivala. A oni, osim za opuštanje, služe i za sklapanje poslovnih poznanstava. Što vas još očekuje na Weekend Media festivalu, pogledajte u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene