U bolnici

Što je sljedeće za Lepu Brenu nakon kobnog pada?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je za vrijeme odmora u Novom Vindolskom nespretno pala i slomila desni ručni zglob te lijevi lakat, Lepa je Brena hitno prevezena u ortopedsku bolnicu u Lovranu gdje je operirana. Iz bolnice poručuju da se Lepa Brena osjeća dobro te da će kući biti puštena za nekoliko dana.

Vijest koja je u trenutku obišla cijeli Balkan ima svoj sretan rasplet. Naime, Lepa Brena se nakon operacije u lovranskoj bolnici osjeća dobro. To je podijelila i sa svojim obožavateljima na društvenoj mreži objavivši fotografiju iz bolničke sobe gdje su joj podšku dali suprug Slobodan i sinovi Stefan i Viktor.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 8 pa kakav raspašoj je nastao! Zbog Lepe Brene zaiskrilo između Enisa Bešlagića i Mije Negovetić: "Ne, moj deda Milutin sluša! Koga foliraš?"

Lepa Brena doživjela tešku nesreću

Nezgoda se dogodila u Novom Vinodolskom kada se u jednom trenutku poskliznula i spotaknula o stalak suncobrana, zbog čega je izgubila ravnotežu i pala. Dočekavši se dlanovima na betonskoj podlozi, ozljedila je obje ruke.

Jedna od najvećih zvijezda s prostora bivše Jugoslavije ovaj odmor na Hrvatskoj obali neće pamtiti po dobrom. Dobra je vijest da će oporavak biti brz. Brenu čeka 6 tjedana s gipsom na rukama a iz bolnice će biti puštena za nekoliko dana. Iako su dva velika koncerta u Makarskoj proteklog vikenda bila rasprodana unaprijed, brojni su obožavatelji ostali razočarani. Brena je prisiljena otkazati i ostale dogovorene nastupe.

'Isto tako za koncert 30.07. koji je predviđen, Cazin, Bihać također. Svi ovi ostal idaljnji koncerti koji su bili dogovoreni također su otkazani. Idućih nekoliko mjeseci Lepa Brena neće nastupati, mora se oporaviti', poručio je njezin menadžer.

Pogledajte prilog inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene