Iza kulisa

On zna tko se ljubi bolje Jelena Rozga ili Lana Jurčević

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vodice su proteklog vikenda bile pod opsadom domaćih zvijezda. Uz ljetne hitove, sedmo izdanje popularnog glazbenog festivala obilježile su izazovne kreacije naših atraktivnih pjevačica, koje kao da su se natjecale u tome koja će više pokazati.

Otkrivamo tko je razljutio Mladena Grdovića, što je dovelo do vrućeg poljupca Lane Jurčević i Dalibora Petka te tko se okitio još jednim glazbenim priznanjem.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

Estradna krema proteklog je vikenda okupirala Vodice! Dvodnevnu glazbenu feštu nikad ne preskače Mladen Grdović. Kralj bevande nam je priznao da je ogorčen zato što nitko od kolega nije reagirao kada su ga napadali zbog vožnje u pijanom stanju.

'Kad bih ja progovorio o estradi, što se dešava, a mene se napada, koji sam mala beba, ja sam mala beba za estradu', rekao je ogorčeni Grdović.

Lana Jurčević, pažnju je plijenila seksi odjećom i atraktivnim nastupom s plesačicama, a atmosferu je dodatno zagrijala poljupcem s Daliborom Petkom.  

Vrući poljubac koji je šokirao domaću estradu

'Mi smo zaključili da se ni on ni ja nismo dugo ljubili pa eto da malo utješimo jedno drugo', objasnila je Lana. 

Na pitanje, tko se bolji ljubi, Lana ili Jelena Rozga, s kojom je to učinio lani, Petko odgovara: 'Mislim da svi znaju da je moja najveća ljubav Jelena Rozga. Jelena, I love you'.

A miljeniku vodičke publike Ivanu Zaku na Festivalu je uručena Srebrna ploča za sjajnu prodaju njegova novog albuma 'Usne varane', koji je izišao tek prije nešto više od mjesec dana. 'Drago mi je da je publika prepoznala te moje pjesme, taj moj rad, to ti je najveća nagrada. Vrijeme je piratstva i da netko kupi tvoj cd, to zaista mora biti onaj najtvrđi fan', rekao je Zak.

100% domaće - ove bujne dekoltee teško je držati pod kontrolom

Prije ljeta nekoliko kilograma je skinula i pjevačica Magazina, koja je mamila uzdahe u crnom kostimu s hrabrim izrezima.

'Mama je rekla da je mislila da će biti nešto puno provokativnije, ali da je bilo sve pristojno', otkrila je Andrea Šušnjara.

I dok se njezine kolegice natječu u tome koja će više pokazati, Minea, koju nedjeljom na Novoj TV gledamo kao voditeljicu 'Radne akcije', je ostala dosljedna sebi.

'Koliko se valjda uzdrma javnost kad se netko skine, toliko sam ja valjda sada uzdrmala javnost što se nisam skinula, što je ustvari super, ali ja sam stvarno ostala ja', rekla je Minea.

Što se još događalo iza kulisa festivala pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene