Kakav kralj!

EKSKLUZIVNO Vlatko Stefanovski postao član Torcide!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najboljih svjetskih gitarista odazvao se pozivu Torcide! Otkrio nam je i što misli o slavi, glamuru, skandalima...

Ekskluzivno doznajemo kako je legendarni gitarist Vlatko Stefanovski i službeno postao član Torcide. Otkrio nam je kako se na to odlučio, ali i zašto zazire od slave!

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

'Nadam se da mi se neće ljutiti makedonski timovi, ali nema veze zašto da ne', otkrio je tako Stefanovski da je odlučio dati podršku Torcidi i odazvati se na njihov poziv da postane član! Jedan od najpoznatijih gitarista na svijetu zasvirao je u Omišu, i otkrio zašto zazire od slave.

'Ono, crveni tepisi, slava, glamur, to me uopće ništa ne zanima, vjerujte sikreno. Ja čak mislim da je previše toga u posljednje vrijeme, previše je tog nekog isticanja, pridavanja sebi - tko zna tko je sve to izmislio da bi zabavio narod', priča Stefanovski. 'Ja živim normalan obiteljski život, imam djecu, suprugu, kuću, auta, kombi, gitare, studio. Što bi trebao raditi, dubiti na glavi ili se potući s nekim u kafani', zapitao se Stefanovski.

Što nam je još otkrio ovaj veliki gospodin, pogledajte u prilogu IN magazina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene