Što ste propustili ovog tjedna

Ljubavni jadi voditeljice, Janica Kostelić u svijetu modelinga i uspjeh Gorana Bogdana

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vrijeme je za pregled showbizz tema o kojima se govorilo proteklog tjedna. Ljubavni jadi Vlatke Pokos i modni koraci Janice Kostelić samo su neke od top tema.

Pregled tjedna i nove vruće showbizz aktualnosti koje "tresu" domaću javnu scenu, donosimo u Top minutama inMagazina.

Ljubavni jadi Vlatke Pokos proteklog su se tjedna prepričavali uzduž i poprijeko. Nakon deset mejseci veze došao je kraj njezinoj vezi s Ivicom Biljanom. Razloge prekida maneken s kanadskom adresom iznio je javno. Kaže, za sve je kriva Vlatkina ljubomora, a nije mu se svidjelo ni to što je najavila da se seli k njemu u Kanadu, a da ga o tome ništa nije pitala.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 4 Ekskluzivno za in magazin! Vlatka Pokos priznala nam je da je ponovno zaljubljena, evo što je otkrila o svom novom odabraniku!

Već su se pomirili - Vlatka i Ivica ponovno ljubuju

Nakon brojnih trofeja, medalja i sportskih uspjeha, Janica Kostelić okušala se i u modelingu. Vodeći se onom kako su dijamanti najbolji ženini prijatelji, blještave kamenčiće prošetala je crvenim tepihom poput prave manekenke. Kaže, jednako uživa u pancericama i visokim potpeticama.

I Ninu Badrić čeka posebna prilika - veliki koncert u Lisinskom. Brojne obveze, čini se, ne ostavljaju joj dovoljno vremena za ljubav pa se Nina pojadala da joj nedostaje nježnosti. Ipak, princa na bijelom konju neće tražiti nego čekati da joj sam dojaše.

Naša glazbena diva uživala u zabavi pod maskama

Svoju svjetsku karijeru gradi jedan do najpoželjnjijih domaćih glumaca Goran Bogdan. Na Azurnoj je obali premijerno prikazana prva epizoda britanske serije 'The last panthers' u kojoj Bogdan ima jednu od glavnih uloga, onu pljačkaša Milana.

Najpoželjniji Hrvat ne želi ništa otkriti: 'Uzbuđen sam, lijepo mi je i sretan sam'

Zahtjevan glumački zadatak imala je i pjevačica Magazina Andrea Šušnjara. Na zadnjem sjedištu njegova auta razodjenuti svojeg dragog i prepustiti se strasti. No u klinču se našla s još jednim muškarcem. Nadodajmo, obojica su bivši misteri. Dio je to scenarija videouratka za njihovu novu pjesmu Maskara.

Da je život jedan i da u njemu treba uživati, dobro zna i Miss Jugoslavije 1990. i bivša plesačica Tine Turner, četrdesettrogodišnja Ivona Brnelić.

Što ste još propustili proteklog tjedna, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene