RAZLJUTILA SE!

Vlatka Pokos sve opovrgava i tvrdi: 'Mamac sam za bolesnike'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vlatka cijelu priču ljutito opovrgava.

Navodno druženje s bivšim dečkom, Kanađaninom Ivicom Biljanom, Vlatku Pokos prošli je tjedan ponovno stavilo u središte medijske pozornosti. Vlatku su napisi razljutili te ih oštro demantira, tvrdeći - mamac sam za bolesnike. To je ujedno razlog zbog kojeg se želi odseliti iz Hrvatske.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

'To što se piše, što se izmišlja je toliko grozno da se ja neprestano moram braniti od nečeg što je netko izmislio. Neću govorit o mojim planovima, neću govorit o mom ljubavnom životu, koji ne postoji', rekla je Vlatka Pokos.

Je li ovo početak još jedne medijske šutnje, ni sama, kaže, ne zna. 'To zadiranje u moj privatni život kojeg praktički nemam, ili sam mamac za bolesnike, realno, to je realna slika, i ja ne očekujem da ja u Hrvatskoj više ikad mogu imati normalan život. Ne mogu', zaključila je Vlatka.

Zato i dalje razmišlja o odlasku iz Hrvatske, ali kada će to biti, ostavit će za sebe. 'Ne volim pričati o mojim planovima, nikakvim, više, zato što je to nezahvalno. Ne želim, ako odem valjda ćete primjetiti. Ili nećete', izjavila je Pokos.

Primijetilo bi se svakako, draga Vlatka. Mnogi su šuškali da je i poprilično mlađe manekenke zasjenila svojim izgledom na Riječkim stepenicama koje su ove godine slavile jubilarnih 10 godina, a na kojima su se pojavili i bivši farmeri, bračni par Bubičić. Ivana se trenutačno brine o 6-godišnjem Leonidu i 8-mjesečnom Noelu, dok bivši mister Dino Bubičić radi u inozemstvu. ' Maknuli smo se i jedan i drugi iz tog svijete mode i to', rekla je Ivana i dodala kao i oni razmišljaju o odlasku u inozemstvo.


Cijeli prilog pogledajte IN magazinu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene