premija za žene

Pažnja! Vucin sin je nogometaš i pravi je komad!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Siniša Vuco puca od ponosa, a kako i ne bi kad je njegov 20-godišnji sin sjajan nogometaš. Sigurnim koracima Vilibald korača prema prvoj ligi.

Sin pjevača Siniše Vuce, 20-godišnji Vilibald, nije krenuo očevim stopama, već je odlučio graditi nogometnu karijeru. Danas je jedan od najzaslužnijih za to, što je Rudeš na vrhu drugoligaške ljestvice i juri prema najelitnijem hrvatskom nogometnom društvu. Ponosni otac s tribine prati svaki njegov korak. Ekipa In Magazina se s njima družila i na posljednjoj utakmici protiv Imotskog, na kojoj je Vilibald ponovno bio strijelac.

Pogledaj i ovo Vilibald Vuco Progovorio i o selidbi u Venezuelu Zgodni sin Siniše Vuce osvojio je simpatije ženske publike, a otkrio nam je i koga je "zaprosio" s pozornice!

Vilibald nogomet igra od svoje sedme godine, a karijeru je počeo u Dalmatincu te nastavio u Hajduku. Kad je s obitelji stigao u Zagreb, postao je član Hrvatskog Dragovoljca. Prije godinu dana stigao je u Rudeš, gdje pod vodstvom Igora Bišćana juriša prema prvoj ligi. Njegov najdraži nogometaš je legendarni Brazilac pa ga suigrači u šali zovu Ronaldinho iz Trilja. Otac je zbog sina postao veliki navijač Rudeša i ne propušta Vilibaldove nastupe.

"Ja volim inače nogomet kad se roka, grmi, jel tako Bane, sa svih strana, kad se šutira i eto, fala Bogu, prvi smo opet. Uvijek je teže djeci od poznatijih ljudi jer su pod posebnim povećalom. Meni je veliko zadovoljstvo što se već neko vrijeme priča o Vilibaldu kao igraču gdje nije on više Vucin sin, nego sam ja Vucin ćaća", kaže slavni Siniša, ponosan na svog sina. Priznali su nam da su nekad zajedno izvodili nepodopštine u stanu, zbog čega je najviše živaca gubila majka.

"Mi bi se zezali, ali moja žena baš ne bi bila zadovoljna jer bi obično stradao neki dio namještaja, ali nadoknadit ćemo joj ako Bog da. Sad ćemo joj kupiti novu vazu", otkriva Vuco. Vilibald je uz oca vrlo rano naučio svirati bubnjeve, no umjesto glazbene karijere, ipak mu je draža bila ona nogometna.

"Moj sin nije k'o ja, on je više za timski. Ja ne bi mogao biti timski, ja bi volio neki sport da sam sam. Ja sam toliko sebičan da bi ja skaka s motkom. Sergej Bubka, Vlašić. Mene bi Joško Vlašić trenirao ili Ante Kostelić", ističe Siniša Vuco. Otkriva i da za Rudeš neće napisati himnu, kao što je svojedobno napravio za Hajduk i košarkaše. Naime, otkad ih je Vuco uglazbio, nisu postali prvaci. "Jao si ga klubu kojem ja himne pišem, znači neću raditi za Rudeš himnu jer kad napišem himnu, nema, gotovo...", zaključio je Siniša. Što su nam otkrili otac i sin Vuco, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene