'Veni, vidi, Viki'

EKSKLUZIVNO Atraktivna Splićanka u novom izazovu: 'Došlo vrijeme za Viki'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supruga bivšeg slavnog košarkaša Dine Rađe, bivša Missica i pjevačica Viktorija Đonlić Rađa postaje dio tima inMagazina.

Viktorija Đonlić Rađa u svojoj će rubrici 'Veni, vidi, Viki' od 16. ožujka ugošćivati poznate osobe iz javnosti ih prikazati baš onakvima kakvi su kad se ugase svjetla reflektora. 'Veni, vidi, Viki, baš dobro zvuči, jel' da? Došlo vrijeme da Viki nešto radi. I show bussines, kamera, tu sam nekako doma pa ajmo probat, zašto ne. Mislim da bi to moglo biti dobro', otkrila nam je Viktorija.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Tresem se' Viktorija Đonlić Rađa otkrila u čemu je najbolja

Imamo novu Miss Hrvatske, u žiriju sjedila i bivša Miss Viktorija Đonlić Rađa

Atraktivna Splićanka će iz tjedna u tjedan ugošćivati svoje poznate prijatelje. 'Prikazala bi ih koliko su oni zapravo normalni, koliko su obični, kao i svi mi drugi. Sam pristup će biti kao da razgovaram s tobom u kafiću, probat ćemo izolirat kameru', objašnjava atraktivna Splićanka.

Čast da bude prva gošća u njezinoj rubrici pripala je Danijeli Martinović. Smijeha s vrckastom Danijelom u njezinu rodnom kraju, u Koprivnom kod Dugopolja, nije nedostajalo.

'Išle smo na selo, bile smo u štali, muzle smo krave i jako smo se dobro zabavile. U svemu je Danijela bila bolja, jedino sam ja bila bolja u mužnji krava, moram priznati. Poanta ovoga svega je da se mi dobro zabavimo, a samim time mislim da će se i gledatelji dobro zabaviti', otkrila je Viki koju u novom projektu podržava i suprug Dino. Baš kao i njezine najbolje prijateljice koje su jednako uzbuđene zbog novog projekta. Od 16. ožujka u inMagazinu ne propustite pravu poslasticu u Viktorijinoj režiji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene