ostala bez ključeva

Nakon nastupa stigao joj hladan tuš: "Noć sam provela u tramvaju"

Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Galerija

Ivana Vrdoljak Vanna progovorila je o počecima karijere i prisjetila se trenutaka u kojima joj nije bilo lako.

Svoju glazbenu avanturu počela je prije 27 godina, a rijetki su oni koji njezin božanstven glas nisu svrstali među najbolje domaće vokale. Ivana Vrdoljak Vanna ovih je dana objavila i novu pjesmu Najbolji ljudi. Singl je to kojem je Vanna dala vlastoručni potpis.

Pogledaj i ovo Vanna i Andrija Vrdoljak Srebrni pir Vanna rijetkom fotografijom sa suprugom obilježila 25. godišnjicu braka, a pogledajte kako su izgledali na svojem vjenčanju!

Govori o trenucima koje možda ne primijetimo, a postanemo ih svjesni tek kad prođu. Novom pjesmom Vanna će se predstaviti na Zagrebačkom festivalu krajem siječnja. A upravo na ovom festivalu s dugom tradicijom pjevačica je imala jedan od svojih prvih nastupa.

„To je bila demo večer, imala sam sreću da smo Ilan Kabiljo i ja, mi smo bili maštoviti duo Ilan i Ivana. Naša pjesma je prošla u tu demo večer i dobili smo stručnu nagradu“, prisjeća se Vanna.

No nije joj samo zbog nagrade ta večer ostala u sjećanju. „Nakon Zagrebačkog festivala, na kojem sam nastupila odjevena u nečemu neprimjereno tankom, svi smo se razišli, ali moj studentske sobe mene i moje sestre koja je bila plesačica ostao je kod prijatelja Ilana Kabilja koji je otišao svojoj kući na drugi kraj grada. I kad smo mi stigle pred naš studentski sobičak, shvatile smo da nemamo ključ. Bilo je dva u noći i onda smo moja sestra i ja provele noć u tramvaju“, otkriva Vanna.

Iako su svojevremeno često surađivali zbog mnogih obveza, putovi su se Vanni i Ilanu nekako razišli. „Baš se skupila jedna ekipa iz početka devedesetih i svi smo se prisjetili gdje je Ilan. Mislim, neki znaju, malo i više od mene, ali to neće pomutiti naše sjajne dane“, govori pjevačica.

Ovu godinu Vanna će zaokružiti s nekoliko pjesama na top-ljestvicama. Frajle su otpjevale njezinu pjesmu Ne idi, a duet Vanne i Zsa Zse u kratkom je roku osvojio srca publike. Uz zanimanje glazbenice, Vanni je posebno drago još jedno. Ono majke dvoje tinejdžera.

Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL)

„Jako vole glazbu i čuju je i važna im je. Aktivni su, nisu izolirani od toga, kći naročito, sin možda teže priznaje da mu je to važno, ali zasada ne vidim da bi se oni time bavili“, kaže Vanna koja će na glazbi će i dalje vrijedno raditi te tako nastaviti svoju priču koja traje 27 godina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene