Upoznajte ih

Mlade i zgodne: Domaće navijačice koje atmosferu dovode do usijanja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One su Cedevitasice - cheerleadersice koje svojim vrućim nastupima bodre navijače te su već devet godina sastavni dio svake Cedevitine utakmice.

Zagrebačke cheerleadersice Marija, Jelena, Margerita, Helena, Natalija, Noelle su djevojke koje već devet godina ohrabruju igrače, animiraju publiku i, dakako, ometaju protivnike. Osim atraktivnog izgleda, djevojkama u prilog ide i to što konkurenciju u Hrvatskoj gotovo da ni nemaju.

Pogledaj i ovo PR CEDEVITA VITAMIN WATER Voljeni brand u novoj atraktivnoj kategoriji vitaminskih voda!

Upoznajte plesačice iz showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

'Razlika je između cheerleadinga sportskog i ovog navijanja na košarkaškim utakmica, a što se tiče navijanja na košarkaškim utakmicama, znači to je naš sektor, bilo je djevojaka, ali nekako se sve više broj skupina smanjuje, nadamo se da neće biti tako u budućnosti jer je uvijek zdravo imati dobru konkurenciju', kažu cure.

Cheerleading su kod nas najviše popularizirali američki filmovi o sveučilišnim sestrinstvima, u kojima su navijačice obično najpopularnije djevojke. Cedevitasice ćete rijetko kad vidjeti u istim opravicama, a za njihov dizajn su same zaslužne. Baš kao i za atraktivne koreografije. Ono što zasigurno nije seksi, su ozljede i manje ili veće nezgode kojima su djevojke, zbog zahtjevnih koreografija, itekako podložne.

Priču o domaćim navijačicama pogledajte u prilogu inMagazin.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene