Sve za sina

Tereza otišla na vlastitu odgovornost: 'Da me nisu pustili, ja bih kroz prozor!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Od srijede navečer naša glazbena diva nalazi se u zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti, gdje se oporavlja od sepse. Bolnicu je napustila na svoju odgovornost.

Tereza Kesovija u bolnici je s teškom dijagnozom. Ponovno ima sepsu. No ni visoka temperatura ni upozorenja liječnika nisu mogli spriječiti našu emotivnu divu da bude na obnovi vjenčanih zavjeta sina Alana. On i njegova supruga Ljiljana odlučili su nakon dvadeset i pet godina ponovno stati pred oltar, a Terezi najteže pada što ih u danima koji slijede neće moći zagrliti i poljubiti.

Pogledaj i ovo In Magazin: Lepa Lukić - 4 Emotivni susret diva! Kraljica narodne glazbe Lepa Lukić otkrila zašto je Terezi zahvalna za cijeli život: ''Ona meni kaže pa to je ljepota od žene!''

Tereza Kesovija završila u bolnici zbog sepse

Tereza sina Alana smatra najvažnijim muškarcem u svome životu. Dobila ga je u braku s Mirom Ungarom, koji ju je u društvu sadašnje supruge Sare dovezao na proslavu.

'Riskira, ali eto, To je bilo jače od nje. Morala je', rekao je Miro Ungar, a Tereza se odmah nadovezala: 'Da me nisu pustili, ja bih kroz prozor!'

Problemi sa zdravljem naše proslavljene pjevačice koja je u karijeri punila dvorane širom svijeta ne prestaju. Prije šest godina zbog karcinoma odstranjen joj je desni bubreg. U svibnju je operirala rame da bi prije tri mjeseca prvi put sa sepsom završila u dubrovačkoj bolnici.

Ovog puta, slično kao prije tri mjeseca u Dubrovniku, Tereza je ponovno u bolnicu stigla nakon višednevne borbe s visokom temperaturom. Liječnici su joj ponovno dijagnosticirali sepsu. Hospitalizirana je na Dječjem odjelu Zarazne bolnice, gdje dobiva antibiotike i mnogo tekućine. Sve detalje otkrijte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene