Same ljepotice

NIJE ZA SVAČIJE SRCE Zavirite u najljepšu karantenu na svijetu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petnaest finalistica ovogodišnjeg izbora Miss Hrvatske krenulo je u borbu za krunu i lentu najljepše u Trogiru.

Trogir je gorio od ljepote! Kako naši nogometaši imaju svoje pripreme, tako i petnaest finalistica za Miss Hrvatske ima svoje. Jedini smo imali priliku zaviriti u ovu najljepšu karantenu na svijetu.

Pogledaj i ovo showbuzz Preslatke POGLED IZBLIZA! Pogledajte kakve ljepotice se natječu za Miss Hrvatske!

Petnaest finalistica ovogodišnjeg izbora Miss Hrvatske krenulo je u borbu za krunu i lentu najljepše. Svaka ima svoj razlog zašto želi postati miss.

'Voljela bi postati Miss Hrvatske, naći nove putove i dati svjetlosti mojoj najvećoj strasti a to je muzika', otkrila je Angelica Zacchinga.

'Pa želim prikazati u najboljem svjetlu Hrvatsku. Želim još prikazati svoj talent, flautu', kaže Ivana Buntić.

'Smatram da imam dovoljno vrlina, da sam dovoljno pametna, a uz to mi je plus što sam i lijepa', smatra pak Marinela iz Križevaca.

Djevojke se užurbano pripremaju za veliku završnicu. Dnevni raspored im je krcat obvezama pa ni ne stignu razmišljati o favoritkinjama.

'Lijepa, a glupa', najčešći su komentari s kojima se susreću misice, no ove su djevojke tomu odlučile stati na kraj. Evo i zašto vlada taj stereotip!

'Zbog muškaraca! Muškarci su uvijek krivi. Ne smatram da taj stereotip vlada više, žene su dokazale da jako puno toga mogu', objasnila je Galla Gomerčić.

A kako izgledati poput miss? Ako ste mislili na svojoj sexy liniji poraditi nekoliko dana prije odlaska na plažu, kažu misice, nećete uspjeti!

'A ne ide to samo tako! Prvo prehrana i treninzi, ne može to samo tako, sad ću ja malo trenirat i to je to. To su mjeseci priprema', kaže Antonela Ivanović.

Koja će od ovih ljepotica biti nasljednica Anice Martinović, Fani Čapalije i Branke Bebić, naših najuspješnijih missica, saznat ćemo 17-og lipnja.

Uskoro ćemo saznati tko je nova Miss Hrvatske. Finalni izbor za Miss Hrvatske pratite 17. lipnja UŽIVO na našem portalu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene