Bračni posrednik

Brojni samci od njega traže pomoć - Do oltara doveo 350 parova!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glavno odredište za sve one koji u gradu pod Marjanom planiraju svoj dan iz snova proteklog je vikenda bio jesenski sajam vjenčanja.

 Osim budućih mladenaca, ovaj događaj nisu propustili brojni samci koji su pomoć u pronalasku partnera došli potražiti kod poznatog bračnog posrednika Nediljka Babića Gangstera. On je dosad spojio i do oltara doveo 350 parova, sve s ciljem demografske obnove Hrvatske.

Pogledaj i ovo showbuzz Trenutno je slobodna Prelijepa domaća plesačica prošetala pistom u vjenčanici te pokazala da će biti zanosna mladenka

Kako prva vjenčanja započinju odmah nakon korizme, mnoštvo budućih mladenaca pohrlilo je proteklog vikenda na jesenski sajam vjenčanja u Splitu kako bi na vrijeme rezervirali sve potrebno za svoj najljepši dan. No za razliku od sličnih sajmova, ovaj nije bio samo za one koji će uskoro pred oltar, već i za one kojima ne ide od ruke u pronalasku životnog partnera.

'Maloprije je bila jedna djevojka, kaže, imam sestru već joj je 39 godina. Onda ja kažem, zadnji vlak. Dao sam joj upitnik, ona je rekla, nagovorit ću sestru da se uda, da vam se javi. Ja kažem, vrlo rado, imam momaka koji su tu. Danas ih je došlo malo više, čak s Korčule, ima iz Marine kod Trogira, ima jedan Trogiranin', kaže Nediljko Babić Gangster.

Zašto se više nitko ne seksa prve bračne noći?

Najveći interes na sajmu izazvao je najpoznatiji domaći bračni posrednik Nediljko Babić Gangster, koji već 30 godina spaja parove i koji je dosad posredovao u 350 brakova. Sve s ciljem demografske obnove Hrvatske.

'Zadnji mi je najdraži jer su ljudi od njega digli ruke. Kažu, nemoguće je njega oženit, a ja kažem, ako ga ja ne oženim, onda ću zatvorit ovu moju firmu, neću se više bavit s tim', dodaje Nediljko.

Ovaj znalac svoga posla pomno bira koga će komu preporučiti i iznimno je ponosan na to kako mu dobro ide. Njegovi se mladenci, kaže, gotovo nikad ne rastaju, a broj djece rođene u brakovima kojima je on posredovao i ne zna, iako je mnogima bio kum na krštenju.

Gangsterova popularnost davno je prešla granice Lijepe naše. Naime, njegov dokumentarni film "Gangster te voli" osvojio je brojne međunarodne nagrade i priznanja. Imotski Amor nam je otkrio da uskoro odlazi na Vis. Tamo, naprosto, vape za njim.

'Višani traže 500 žena, ali puno je to, to je velika narudžba. Malo ćemo pobilježit dečke koji su zainteresirani, oni traže 500 žena, pa da bude i 50, dobro je', objašnjava.

Osim Gangstera, veliku pozornost na sajmu plijenila je i modna revija vjenčanica i svečanih haljina na kojoj su u prvom planu bile bivša Miss Universe Hrvatske Sarah Ivanković i jedna od naših najtraženijih manekenki Ana Kurobasa. Lijepa Sarah je nepunih godinu dana nakon porođaja vratila svoju zavidnu liniju i ponovno mami uzdahe na modnim pistama.

'Ja mislim da svaka žena koja ima dijete zna da jednostavno nije potrebna teretana, stalno sam oko njega, 24 sata, tako da s teretanom, tko zna što bi još bilo', kaže Sarah.

Jednogodišnji sinčić Luka potpuno je promijenio život 26-godišnje Splićanke sa zagrebačkom adresom.

'Promijenilo me u smislu da sam postala puno organiziranija nego prije, svaku minutu kad on spava maksimalno iskoristim, strpljivija možda, tolerantnija', objašnjava Sarah Ivanković, bivša Miss Universe Hrvatske.

A djevojka napadača Dinama Duje Čopa nedavno je zagolicala maštu javnosti glamuroznim editorijalom zlatnog doba Hollywooda.

'Kako sam ove godine odabrana u 12 najsexy Hrvatica, to je bilo moje predstavljanje. Ja sam zadovoljna, fotografije su stvarno atraktivne i sexy, a nisu nimalo vulgarne', kaže manekenka Ana Kurobasa.

Buduće splitske mladenke vriskom su dočekale nastup stripera Branimira. Kvalitetna djevojačka večer ne može proći bez stripera, smatra Branimir.

Iako sajmovi vjenčanja niču kao gljive poslije kiše, prvo jesensko izdanje u gradu pod Marjanom opravdalo je očekivanja i mladenaca, ali i samaca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene