Sretna Nova!

U nekoliko sati zaradit će i do 50 tisuća eura!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Možete li zamisliti da u nekoliko sati zaradite 50 tisuća eura? O tome vjerojatno ne možete ni sanjati, no neke domaće glazbene zvijezde, navodno, mogu.

Najluđa noć u godini samo što nije počela, a više nego itko njoj se vesele najtraženiji domaći glazbenici. Razlog je vrlo jednostavan - nakon odrađene novogodišnje gaže čeka ih idealan poklon ispod bora - pozamašna svota šuškavih novčanica. Ipak, kriza ne bira gdje udara pa menadžeri pjevačima predviđaju siromašan ulov ove godine.

Pogledaj i ovo Severina - 4 "Bože, živote!" Ovo je trenutak kada je Seve kleknula na pozornici pa izvela spontani potez: "To možeš samo ti, stvorena si da puniš naša srca"

'Osobno mislim da će velik broj izvođača ostati doma, a ovi najskuplji, ako ne skinu cijene, bojim se da će i oni dočekati Novu godinu uz televizor', izjavio je glazbeni menadžer Zoran Škugor.

Oni najpopularniji ipak su odavno dogovorili svoje novogodišnje nastupe i honorare. Najbolje se pogodila Severina. Navodno će za nastup u Crnoj Gori inkasirati punih 50 tisuća eura.

Drugi na listi najbolje plaćenih glazbenika za doček 2014. je Tony Cetinski. Svoj će novogodišnji nastup u Poreču navodno naplatiti 45 tisuća eura. Iako je u pitanju prilična svota, ona je gotovo dvostruko manja od one koje je navodno dobivao proteklih godina. Broncu po visini novogodišnjeg honorara osvaja Gibonni. Prvi put za doček pjeva u Splitu, a Turistička zajednica za njegov nastup planira izdvojiti 40 tisuća eura.

'Nije svuda Turistička zajednica toliko bistra koliko je u gradu Splitu...hahaha. Drago mi je da će se moji ljudi dobro zabaviti i da će to biti besplatno, a da ja mogu dati opet sve od sebe jer imamo nekog tko će to financirati da taj show ne bude recesijski nego da bude zapravo baš 'muški', izjavio je poznati glazbenik.

Radi li se o ciframa koje glazbenici zaista i ugledaju na svojim bankovnim računima ili je u pitanju samo puko nagađanje teško je procjeniti no mnogi tvrde - iznosi honorara su pretjerani.

Više o ovoj temi doznajte u priloženom videu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene