Masterchef 2015.

Mediteranska kuhinja dobro oznojila kandidate MasterChefa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Znoj će doslovno curiti s lica kandidata u večerašnjoj epizodi MasterChefa. Ponešto drugačija kutija iznenađenja glavni je krivac za to. Tko je gotovo poplavio kuhinju, tko zamalo ugušio Dinu te kako izgleda marokanska kuhinja na imotski način?

Nakon što je Oscar napustio trenutačno najpoznatiju kuhinju kod nas, preostale kandidate dočekala je još jedna kutija iznenađenja.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin Stigla prinova! Chef Vuki objavio najljepšu moguću vijest, njegovoj sreći nema kraja: "Hvala ti dragi Bože!"

Po dvoje najboljih kuhara amatera ima iste kutije, odnosno dobili su istu zemlju čiju će kuhinju morati prezentirati žiriju.

Oskar napustio MasterChef kuhinju: 'Mislim da sam zasluženo sada ispao'

A jesu li i naši kandidati uživali u sat i pol kuhanja? Sve su ovo dijelovi mediteranske kuhinje, trenutačno najpopularnije u svijetu zbog, u prvom redu, mnogo voća i povrća.

Pobjednik je dobio prednost pred kolegama u sljedećem izazovu - testu osjetila u kojem su morali prepoznati vrste tjestenina.
Pobjednika, naravno, čeka prednost u nekom od novih izazova koji su pred njima, a koji će biti sve teži i sve zahtjevniji. MasterChef Hrvatska gledajte večeras na Novoj TV, a najavu pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene