Teške kritike

"Sitni glodavac": TLZP-ovci pročitali brutalne uvrede na svoj račun

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kandidati showa "Tvoje lice zvuči poznato" pojavili su se u emisiji Dalibora Petka i pročitali prilično urnebesne komentare o sebi.

Kandidati showa "Tvoje lice zvuči poznato" stigli su ushow "Petkom s Petkom", koji vodi jedan od natjecatelja - Dalibor Petko. Kandidati su gostovali, a članica žirija, Sandra Bagarić, zadala im je poprilično težak izazov. "Budući da sam ja kraljica komentara na društvenim mrežama, neka svatko o sebi pročita jedan komentar koji vam se najviše sviđa ili možad ne sviđa"! Stoga su kandidati redom čitali, a sve uz salve smijeha.

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP rekla je što misli! Albina se javila Tomi nakon što se transformirao u nju u hit-showu, evo što mu je poručila poslije usporedbe sa stripovskim junakom!

"Ova Mia antipatična - čudo jedno. Ona nije trebala pobijediti kao Sanja Doležal. Cupkala je po toj pozornici kao planinska koza", rekla je Mia Anočić-Valentić. Posebne reakcije ekipe u studiju izazvalo je čitanje komentara o Ani Gruici. "Ova žena je toliko umjetna i pokušava biti ono što nije, da već pretjera. Kome je ona interesantna, ne znam kakva je glumica, ali mislim da bi joj bilo bolje vratiti se prati i kuhati u planinarski dom koji joj otac drži", rekao je komentator. Dodali su i da im izgleda kao prerušeni Mario Petreković. Našao se na meti i Bojan Jambrošić. "Jambrošić ima pogled pande na samrti".

Na meti se našao i Dalibor Petko, koji je posebno fino pročitao komentare o sebi. "Na što je spala hrvatska estrada kad Dalibor Petko pjeva? Ovom čovjeku je slon oderao uho. Petko smrad. Na što sliči ovaj Petko? Na patka Daču? Izgleda kao da je Bogu nešto skrivio. Sitni glodavac", pročitao je Petko. Što su još kandidati o sebi pročitali, pogledajte u videu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene