O kome je riječ?

VIDEO 'Bujno poprsje i velika frizura - Ako ovo preživim, dobro je!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Još nas samo dva dana dijele od početka zabavno-glazbenog spektakla na Novoj TV 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Već u prvoj emisiji vidjet ćete zaista nevjerojatne transformacije naših zvijezda. Tako će Giuliano izvedbom pjesme 'Dalmacija u mom oku' utjeloviti legendarnog Mišu Kovača. 'Iako su mi svi rekli blago tebi, no mislim da nije to baš tako lako, Mišo je živuća legenda, mislim da sam dobio težak zadatak', iskren je Giuliano.

Pogledaj i ovo showbuzz Eurosong hitovi Severinina dvojnica - 'Dobro izgleda, dobro zvuči, sve štima'

Otkrijte u koga će se zvijezde transformirati!

Priliku da izvede pjesmu 'Jolene' poznate country pjevačice Dolly Parton pripast će glumici Jasni Palić Picukarić. Uz vokalni trening, prošla je i brojne druge promjene. ‘Znam da je imala bujno poprsje i veliku frizuru. Ako ovo preživim, dobro je', izjavila je Jasna na pjevačkim treninzima ususret svojem prvom nastupu u showu.Dašak rocka unijet će Mario Petreković izvedbom pjesme 'Profesor Jakov' riječke grupe Let 3 dobit će priliku u potpunosti otpustiti kočnice.

Vanda Winter zaplesat će i zapjevati kao Britney Spears. Kako će dočarati njezin spot 'Hit me baby one more time', bit će zaista zanimljivo vidjeti. Možda najveći izazov čeka Mineu koja će se transformirati u – muškarca. Izvest će pjesmu 'Nosi mi se bijela boja', popularnog Jole. 'Jole je za mene jako veliki izazov, vrlo zahtjevna uloga. Ne znam kako ću izdržati mirna s rukom naprijed nazad, ali dobila sam preporuku da čim se ustanem ujutro počnem razmišljati, hodati i jesti kao muškarac', kaže Minea.

Iznenađenjima u showu ovdje, naravno, nije kraj i zato ove nedjelje od 20 sati budite uz program Nove TV, a što vas čeka već sada pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene